首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Hello and welcome to Trend UK. Creative industries often attra
[originaltext]W: Hello and welcome to Trend UK. Creative industries often attra
游客
2023-06-28
57
管理
问题
W: Hello and welcome to Trend UK. Creative industries often attract young people who feel naturally drawn to them, in the hope that they can make their mark, their fortune or both, whilst expressing themselves in their chosen field. That’s the dream but what are the realities? (12) Today we have invited a film and video editor to share his feelings with us. Welcome, Mr. Jones.
M: Thank you.
W: (13-1) What is it like working in a creative industry here in the UK?
M: (13-2) It can be fantastic. Everything has highs and lows I think. But the highs can be particularly high. I’ve worked on a variety of projects. Last year I worked on "Nanny McPhee" which was a relatively large Hollywood film.
W: And do you have to work long hours?
M: (14) Fourteen-, fifteen-, sixteen-hour days, it’s not unusual. There are limits set within the law, but you usually do whatever is required to get the material in the can.
W: What about the social side of things? Do you have time to go out much?
M: In terms of meeting people, it’s a very mixed bag. I often work on my own, so I’m very effective. I’m directing myself doing camera work and then I’ll go and edit. I’m completely on my own for days at a time working on a project. (15) On other projects which are much more collaborative, you meet an awful lot of people, and obviously you’ve got a lot in common with some of them. I’ve developed really good relationships that you could call friendships. So yeah, socially it can be great.
W: Thank you for joining us, Mr. Jones.
M: My pleasure.
Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
12. What is the man’s job?
13. What does the man think of working in a creative industry in the UK?
14. What does the man say about his work?
15. What does the man think of collaborative projects?
选项
A、They are much more effective.
B、They are socially great.
C、They are sometimes annoying.
D、They are not so common.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2789933.html
相关试题推荐
[originaltext]ProfessionalsportsareverypopularintheUnitedStates,an
[originaltext]ProfessionalsportsareverypopularintheUnitedStates,an
[originaltext]ProfessionalsportsareverypopularintheUnitedStates,an
[originaltext]Scientistshaveobservedthatplantsthemselvesproducemany
[originaltext]Foryearsithasbeenpossibletosetupcamerastotakepict
[originaltext]Foryearsithasbeenpossibletosetupcamerastotakepict
[originaltext]W:Mr.Hiller,isthenumberofcomplaintsincreasingordecreasi
[originaltext]W:Mr.Hiller,isthenumberofcomplaintsincreasingordecreasi
[originaltext]W:Oh,Steve,you’reearly!I’mhappyyou’rehereearlytodaybec
[originaltext]FourgunmenhavebeenkilledastheIndianmilitaryhindered
随机试题
SchoolAimstoMeetDemandforForeignLanguages
Doyouthinkforeignfestivalsaregainingpopularityinyourcountry?Why? Def
Somepeoplebelievethatyouhavetobeaspecialkindofpersontosellap
A
以下关于用户界面设计时颜色搭配的注意事项中,不正确的是()。A.除渐变色与图
( )不属于项目章程的组成内容.A.工作说明书 B.指定项目经理并授权 C
在化学课程设计时,对“任务”“活动”和“情景”三者应()。A.各自孤立地设计
超重的2型糖尿病患者,适宜的治疗措施是()A.饮食疗法 B.饮食疗法+胰
郝女士前来向社会工作者求助,因为她与女儿的关系近来非常紧张,她希望通过社会工作者
评价肺通气功能较好的指标是() A.肺活量 B.时间肺活量 C.每分通气量
最新回复
(
0
)