首页
登录
职称英语
[originaltext] A "national crisis" in teacher numbers is coming, six unions
[originaltext] A "national crisis" in teacher numbers is coming, six unions
游客
2023-06-27
73
管理
问题
A "national crisis" in teacher numbers is coming, six unions representing teachers and school leaders in England and Wales have warned.
Government limits to teachers’ pay and "real terms cuts" to school budgets risk weakening standards, they warn. The joint statement warns that further pressure will be placed on teacher employment and ownership. This means more children will be taught by teachers who are not specialist in the subjects they teach, it adds.
"The government must fully fund the necessary pay increases for teachers and school leaders in both England and Wales," said Mary Bousted, general secretary of the Association of Teachers and Lecturers, and she claimed 160,000 more teachers would be needed over three years to cope with a rapid increase in pupil numbers. She also urged the government to reconsider its pay policies "for the sake of our children and young people and the education system as a whole".
3 What does "national crisis" refer to in the news report?
4 What did Mary Bousted urge the government to do?
选项
A、It will be hard to hire enough qualified teachers.
B、British government will decide to cut down educational fund.
C、More and more students will not be qualified for graduation.
D、Teachers’ pay will be restricted in England and Wales only.
答案
A
解析
题目询问新闻中的“国家危机”具体指什么。新闻开篇就说这个危机是在教师数量上(in teacher numbers),之后作具体说明:聘用新教师和留任现有教师的压力更大,这意味某些科目可能会由非专长的教师授课。总结来说就是专业对口的教师数量不足,A“非常难聘请到足够的合格教师任教”与新闻内容相符,为本题答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2787141.html
相关试题推荐
[originaltext]TheUShasdeclaredthirtyinternationalgroupsasterrorist
[originaltext]Somepeoplethinkthatthebesttimetobeginstudyingafore
[originaltext]Somepeoplethinkthatthebesttimetobeginstudyingafore
[originaltext]Somepeoplethinkthatthebesttimetobeginstudyingafore
[originaltext]TheaverageAmericanwillmove13timesinhislifetimeand
[originaltext]TheaverageAmericanwillmove13timesinhislifetimeand
[originaltext]W:Goodmorning,Mr.Pitt.Dositdown.M:Thankyou.W:Firstof
[originaltext]W:Goodmorning,Mr.Pitt.Dositdown.M:Thankyou.W:Firstof
[originaltext]W:Goodmorning,Mr.Pitt.Dositdown.M:Thankyou.W:Firstof
[originaltext]M:Hello.W:Hello,welcometo"Advice"radioprogram.What’syou
随机试题
Lastyear,mybrotherandIwenttoMiamiforavacation.Someofmyfriends
ThepriceofinternationalcallsintoAmericais______.[br]AT&Trefersto___
Althoughthestigma(耻辱)onceassociatedwithmentalillnesshasgraduallyg
[originaltext]M:DoyouthinkLaurawillaccepttheproposal?W:Noway!Q:W
Toseehowpeoplebehave.根据题干中的layersofsecurityapproach定位到原文第二段第二句和第三句Otherl
[originaltext]Wecanreadofthingsthathappened5000yearsagointheNear
反证法 一、考题回顾 ?
食品安全不包括( )。A.食品的推广、宣传过程 B.食品的储藏、运输过程
共用题干 SoMany"Earths"TheMilkyWay(银河)co
在电力系统正常状况下,用户受电端的电压最大允许偏差不应超过额定值的()。
最新回复
(
0
)