首页
登录
职称英语
[originaltext] West Point is a four-year school in New York State that educat
[originaltext] West Point is a four-year school in New York State that educat
游客
2023-06-26
73
管理
问题
West Point is a four-year school in New York State that educates future Army officers. The students are called cadets. They do not have to pay for their educations. (4) They must agree to serve on active duty in the Army for at least five years after they graduate. A young man or woman must be nominated to the academy, usually by a federal or state lawmaker. Nominees also must satisfy the entrance requirements. These include being in excellent physical condition and getting good grades in high school. In addition, students from other countries can also attend the academy. (5) The international students must be nominated by their home governments. And also they must satisfy physical and educational requirements. Surely they must do well in TOEFL. Home governments may have to pay up to sixty thousand dollars a year for each student they send to West Point. Among the countries with cadets at the academy this year are Afghanistan, Bulgaria, Cameroon, Costa Rica, Iraq, Kazakhstan, Sri Lanka, and Tunisia. Each year, the United States Defense Department invites countries to nominate students to West Point and to the Navy and Air Force academies. Not all the countries take part in the program. Up to sixty foreign cadets at any time can attend the academy. (6) And the interested students must seek information about the program at their local American Embassy. The embassy’s Defense Cooperation Office will know how the students can be nominated.
4. What must the cadets do after graduation from West Point?
5. How does a foreign student enter West Point?
6. Where can the foreign students get the information of the program?
选项
A、The foreign students should have big financial support.
B、The students must satisfy physical and educational requirements.
C、The students should pay the tuition all by themselves.
D、The students should join the American army.
答案
B
解析
事实细节题。根据文中的几个关键点“nominated by their home governments” , “satisfy physical and educational requirements” , “do well in TOEFL” ,与所给选项相结合,可知答案为 B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2783624.html
相关试题推荐
[originaltext][23]Watchingmoviesisagoodwaytoimproveyourlistening.
[originaltext]Threemenarefoundsmashingboulderswithironhammers.When
[originaltext]Threemenarefoundsmashingboulderswithironhammers.When
[originaltext][16]IntheAmericanfamilythehusbandandwifeusuallyshare
[originaltext][16]IntheAmericanfamilythehusbandandwifeusuallyshare
[originaltext][16]IntheAmericanfamilythehusbandandwifeusuallyshare
[originaltext]M:PhysicsDepartment,DoctorBensonspeaking.W:Hello,Prof.Be
[originaltext]M:PhysicsDepartment,DoctorBensonspeaking.W:Hello,Prof.Be
[originaltext]M:WhatdoyouplantodoforChristmas?W:Noconcreteplan,but
[originaltext][5]TheUKmedicinesregulatorhasapprovedabrandofe-cigar
随机试题
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1-13,whicharebasedonReading
TheGreekshaveasecondBattleofMarathonontheirhands.Theiradversaries
HelenKeller,aworld-famousauthorandpublicspeakersufferedfromastran
WhenthePortuguesebegantradingwithChinaintheearly1500s,【C1】______wa
电影院一排有6个座位,现在3人买了同一排的票,则每2人之间至少有一个空座位的不同
中国现代最早的剧本是()A.田汉的《咖啡店之一夜》 B.洪深的《赵阎王》 C
超声回弹综合法检测混凝土强度试验中,若采用钻取混凝土芯样对测区混凝土换算值进行修
在胸痛发作后6~12h,下列哪项不见升高可基本排除急性心肌梗死A.CK B.C
有关国内客运价的使用和计算,下列说法错误的是( )。 A.票价应根据旅客的
学校对校舍、体育设施、消防设施、各种仪器设备的安全状况,应当()检查一
最新回复
(
0
)