首页
登录
职称英语
[originaltext]A Philippine fisherman was feeling down on his luck when a house
[originaltext]A Philippine fisherman was feeling down on his luck when a house
游客
2023-06-22
24
管理
问题
A Philippine fisherman was feeling down on his luck when a house fire forced him to clear out his possessions and change locations. Then a good luck charm that he had kept under his bed changed his life. The unidentified man had fished out a giant pearl from the ocean when his anchor got stuck on the rock while sailing off the coastal island in the Philippines ten years ago. When he was forced to sell it, the shocked tourist agent at Puerto Princesca told him that the 77-pound giant pearl that he’d kept hidden in his run-down wooden house was the biggest pearl in the world, which was valued at 76 million pounds. The pearl of Allah which is currently on display in a New York museum only weighs 14 pounds. That is 5 times smaller than the pearl that the fisherman just handed in. The monstrous pearl measured at one foot wide and 2.2 feet long is going to be verified by local experts and international authorities before hopefully going on display to attract more tourists in the little town.
Questions 5 to 7 are based on the news report you have just heard.
5. What happened to the Philippine fisherman one day?
6. What was the fisherman forced to do?
7. What did the fisherman learn from the tourist agent?
选项
A、His house was burnt down in a fire.
B、Many of his possessions were stolen.
C、His good luck charm sank into the sea.
D、His fishing boat got wrecked on a rock.
答案
A
解析
细节推断题。新闻开头提到,一位菲律宾渔民感到不幸,因为房屋大火迫使他清理财产并搬家。由此推断,他的房子被大火烧毁了。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2772161.html
相关试题推荐
[originaltext]Areyousometimesalittletiredandsleepyintheearlyafte
[originaltext]Areyousometimesalittletiredandsleepyintheearlyafte
[originaltext]Whilemostpeoplewerewarminguptheircars,Bruce,myhusba
[originaltext]Whilemostpeoplewerewarminguptheircars,Bruce,myhusba
[originaltext]W:Andy,whathobbywouldyoutakeupifyouhadmoretime?M:I
[originaltext]W:Andy,whathobbywouldyoutakeupifyouhadmoretime?M:I
[originaltext]W:Andy,whathobbywouldyoutakeupifyouhadmoretime?M:I
[originaltext]W:Andy,whathobbywouldyoutakeupifyouhadmoretime?M:I
[originaltext]W:Tony,you’vebeenaracing-driverfornearly10years.You’ve
[originaltext]W:Tony,you’vebeenaracing-driverfornearly10years.You’ve
随机试题
Thepeopleinyourtownarefar(friendly)______thanweexpected.morefriendly根据
杨景致同志原在石家庄帮助建立一座新工厂,任务完成之后,他就去上海休假,看望老朋友,一个礼拜以前才回北京来。ComradeYangJingzhicameb
Archaeologistshavelongthoughtthatstoneshipsservedasgravesforoneo
Argentina(landofsilver)wasgivenitsnameby16th-centuryexplorerswho
变压器绕组遭到过电压作用,绕组各点的振荡频率相同。
下列关于有机物的叙述正确的是()。A.棉花、羊毛、醋酸纤维均属于天然纤维,都
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
脂肪进入小肠可以引起A.胃排空加快 B.胃液分泌增加 C.胰液和胆汁分泌增加
可行性研究的依据有( )。A.水文、地质资料 B.批准的项目建议书 C.有
关于建设单位安全责任的说法,错误的是()。A.应当向施工单位提供资料,并对资料的
最新回复
(
0
)