首页
登录
职称英语
共用题干 A Pay Rise or Not?“Unless I get a
共用题干 A Pay Rise or Not?“Unless I get a
admin
2022-08-02
107
问题
共用题干A Pay Rise or Not?
“Unless I get a rise.I'11 have a talk with the boss, Henry Manley,”George Strong said to himself. George liked his job and he liked the town he lived in,but his wife kept telling him that his pay was not enough to meet the needs of the family.That was why he was thinking of taking a job in Birmingham,a nearby city about 50 miles away.He had been offered a job in a factory there,and the pay was far better.
George lived in Wyeford,a medium-sized town .He really liked the place and didn't like the idea of moving somewhere else,but if he took the job in Birmingham,he would have to move his family there.
Henry Manley was the manager of a small company manufacturing electric motors.The corn-pany was in deep trouble because,among other reasons,the Japanese were selling such things at very low prices. As a result,Manley had to cut his own prices and profits as well. Otherwise he would not get any orders at all .Even then,orders were still not coming in fast enough,so that there was no money for raises(加工资)for his workers. Somehow ,he had to struggle along and keep his best workers as well.He sighed.Just then the phone rang.
His secretary told him that George Strong wanted to see him as soon as possible.Manley sighed again.He could guess what it was about.George Strong was a very young engineer. The company had no future unless it could attract and keep men like him.Manley rubbed his forehead (前额);his problems seemed endless.Henry Manley had no idea at all why George Strong wanted to see him.A: RightB: WrongC: Not mentioned
选项
Henry Manley had no idea at all why George Strong wanted to see him.
A: Right
B: Wrong
C: Not mentioned
答案
B
解析
题目说的是:Henry Manley早已负债累累。第三段说到公司困难重重,Manley不得不降低产品价格和减少利润。但文章只是说Manley利润减少,并没提到其负债。C正确:
题目说的是:在伯明翰提供给George Strong的工作报酬要好。第一段最后一句话是这么说的:那儿的一家工厂给他提供了一份工作,报酬要好得多。
题目说的是:George Strong接受在伯明翰的那份工作的话,他将不得不把他的家留在Wyeford。第二段是这么说的:……如果他接受在伯明翰的那份工作,他将不得不把他的家搬到那里。
题目说的是:Henry Manley的公司困难重重。第三段的第二句话是这么说的:“The company was in deep trouble because…”。
题目说的是:Henry Manley的公司获得的利润足以给工人增加工资。第三段的倒数第四句是这么说的:……没有钱给他的工人加工资。
题目说的是:Henry Manley压根儿不知道George Strong为什么要见他。最后一段的第三句是这么说的:他能猜到George Strong找他的原因。
题目说的是:George Strong是Henry Manley公司最好的工程师。最后一段是这么说的:George Strong是一个很年轻的工程师。公司除非把像他这样的人留住,否则是没有前途的。这些信息不足以推出“他是一个Henry Manley公司最好的工程师。”
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1504237.html
本试题收录于:
综合C题库综合类分类
综合C
综合类
相关试题推荐
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
随机试题
Decidewhichofthechoicesgivenbelowwouldbestcompletethepassageifi
Wisebuyingisapositivewayinwhichyoucanmakeyourmoneygofurther.T
A.8~9个月 B.24个月 C.6~7个月 D.15个月 E.3~4个
上面所列出的是一位创伤病人的有关诊断,请安排救治顺序:最后处理A.股骨折断端外
A.6寸 B.8寸 C.9寸 D.12寸 E.13寸前发际正中至后发际正
国家对于建设项目,特别是国家的大、中型建设项目的宏观管理,在可行性研究阶段,主要
注射剂特点不包括A:制造过程复杂,生产费用较大 B:可产生局部定位作用 C:
与2004年相比,2008年货物进出口总额的增长幅度约为()。 A12
关于商业银行风险偏好的作用,下列表述错误的是()。A.在银行内部造成董事会
关于掘、砌混合作业的说法,错误的是()A.掘、砌混合作业是在向模板浇筑混凝土达1
最新回复
(
0
)