首页
登录
职称英语
共用题干 GarlicFrom early times man has use
共用题干 GarlicFrom early times man has use
免费题库
2022-08-02
14
问题
共用题干Garlic
From early times man has used garlic(大蒜).The Bible speaks of it. The Israelites(古以色列人)were once far from home. They cried out to Moses , their leader , for the foods they loved : leeks (韭菜),onions,and garlic. The Romans,like the Israelites,loved to eat garlic. And they hung bags of garlic around their necks.________(46)They also thought it would keep them from getting sick.
A similar idea is still held.Many people take garlic thinking it will prevent or cure disease. Most doctors say it does no such thing.________(47)Its smell may force people to stay far apart. At least then they can't pass germs on to each other.________(48)What if you're in a play,for instance?Actors have been known to forget their lines because they couldn't stand the garlic smell on a fellow actor's breath.Some have even made up new lines and actions that kept them far away from the one who had eaten garlic.
Through the years man has tried to cope with the smell of garlic.________(49)We now know why.It's been found that the oils of the garlic do not stick to the teeth,tongue,or gums(齿跟). They go into the lungs instead.From there they are breathed out.They pass out through the skin too.
Strange as it seems,food may have a great deal of garlic in it without smelling or tasting strong. It all depends on how it is cooked.French cooks make a good soup with whole cloves(瓣)of garlic. They use more than thirty cloves in one bowl of soup.But they take care not to crush them.And they cook them whole.________(50)And as the cloves cook they change in some strange way.The soup turns out to be delicious.It's not strong at all._________(46)A:But no medicine,mouthwash,chewing gum,or toothpaste seems to help much.B:As a result,the strong oils stay in the cloves.C:They say it may help in one way,though.D:Many people eat garlic.E:But keeping your distance can be hard at times.F:They hoped it would keep away the evil eye.
选项
_________(46)
A:But no medicine,mouthwash,chewing gum,or toothpaste seems to help much.
B:As a result,the strong oils stay in the cloves.
C:They say it may help in one way,though.
D:Many people eat garlic.
E:But keeping your distance can be hard at times.
F:They hoped it would keep away the evil eye.
答案
F
解析
空格后面提到“they also thought it would keep them from getting sick”,可以判断此处谈论的是大蒜的用途之一,即能驱邪。
空格前说医生认为大蒜不能预防或者治疗疾病,但是或许有所帮助,它的气味能迫使人们保持距离。
前面提到大蒜可以让人们保持距离,然而有时保持距离没那么容易,接下来举了一个具体的例子详细阐述,所以选E。
倒数第二段开头说到人们想办法遮盖蒜的味道,可以预期下面的句子会谈到一些具体的例子,因此选A。
因为是用整瓣大蒜烹调,所以强烈的大蒜油留在了蒜瓣内,所以选项B最合适。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1500767.html
本试题收录于:
综合A题库综合类分类
综合A
综合类
相关试题推荐
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 廖某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)寻找房源,并签订了房地产经纪
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 张某委托甲房地产经纪机构(以下称甲机构)为其寻找一套房子。经过反复比
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 甲房地产经纪机构(以下称甲机构)是个人独资的房地产经纪机构。张某和王
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
共用题干 张某为甲合伙制房地产经纪机构(以下称甲机构)的注册房地产经纪人。王某
随机试题
[originaltext]Thisisthefirstofaseriesoflecturesonhistoricenginee
[originaltext]Withitsfastfoodrestaurants,churchesandstripmalls,this
—列机械横波在t时刻的波形曲线如图所示,则该时刻能量处于最大值的媒质质元的位置是
患者,男性,38岁。间歇性水肿6年,近1周水肿加重。尿蛋白(++++),尿比重1
下列土地中,属于集体所有的是()。A.宅基地 B.自留地 C.自留山 D
下列可用作润湿剂的是A.西黄蓍胶B.甘油C.羧甲基纤维素钠D.枸橼酸钠E.氯
A.食醋加热熏蒸B.95%酒精浸泡C.0.5%~1%漂白粉液体浸泡D.0.1%~
一位同学智力年龄为12,实际年龄为10,这位同学属于()。 A.正常儿童 B
下列导致国有建设用地使用权人改变的行为中,通常为无偿的有()。A.出让 B.划
下列内容中,属于招标工程量清单编制依据的有()。A.分部分项工程清单 B
最新回复
(
0
)