首页
登录
职称英语
[originaltext] This is the first of a series of lectures on historic enginee
[originaltext] This is the first of a series of lectures on historic enginee
游客
2023-06-26
0
管理
问题
This is the first of a series of lectures on historic engineering structures. Today, we’re looking at the Clifton Suspension Bridge in Bristol, which we hope to visit later this term, and I’d like to begin with a brief word about the bridge’s history and about bridge building in general.[19]Well, people have been building bridges since prehistoric times. Over the centuries, bridge design has evolved using a variety of engineering techniques, but the objective has always been the same: to get to the other side.
[20]One of the most basic types of bridge is the arch, and there’s evidence from the Middle East that people knew how to construct arches using stone or brick as early as 3200 B.C. The stone arch had the advantage of being quite simple to build, and it remained the main type of bridge design from Roman times until the early 1700s. Another type of bridge with a long history is the suspension bridge, where the road is suspended from cables hanging between towers.[21]The first suspension bridges were simple affairs, made of rope and wood, and the earliest recorded examples were constructed around A. D. 550 in China. But rope has limited strength, and it only became possible to build longer bridges when iron became available. The first major iron suspension bridge in Europe, completed in 1826, was the Menai Strait Bridge in Wales.
19. When could building bridges date back to?
20. Which of the following is mentioned as one of the most basic types of bridge?
21. Where is the earliest recorded suspension bridge located?
选项
A、Prehistoric times.
B、As early as 3200 B.C.
C、Roman times.
D、Around A.D. 550.
答案
A
解析
细节题。文中提到,人们从史前时期(prehistoric times)就开始建造桥梁了,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2784006.html
相关试题推荐
[originaltext]AsktheaverageAmerican,"Whatisfreedom?"Youwillprobabl
[originaltext]AsktheaverageAmerican,"Whatisfreedom?"Youwillprobabl
[originaltext][19]WhenColonelHarlandSandersretiredattheageof65,he
[originaltext][19]WhenColonelHarlandSandersretiredattheageof65,he
[originaltext]CATVisashortwayofsaying"communityantennatelevision."
[originaltext]M:Isthistableinthecornerokay?W:Sure,wecansithere.Be
[originaltext]M:Isthistableinthecornerokay?W:Sure,wecansithere.Be
[originaltext]M:Ihavebeenwaitinghereintheconferenceroomfortenminute
[originaltext]M:Ihavebeenwaitinghereintheconferenceroomfortenminute
[originaltext]M:Ihavebeenwaitinghereintheconferenceroomfortenminute
随机试题
Whatisthelecturemainlyabout?[br]Whatistheinitialstageofmemorycalle
Ifyoudidn’tknowanybetter,youmightthinkthatStar,Snuppy,CCandAND
[originaltext] AbigstormhitGreatBritain.(3)Twopeopledied.Roadsandhi
以下属于质调节的优点的是()。A.仅适合室外温度较高的供暖初期和末期,一般作
下列关于回弹法检测混凝土强度的叙述,表述正确的是()。A:一般来说,对同一构件
大怒、暴怒可以导致的是A.气下 B.气上 C.气滞 D.气散 E.气结
“闻一知十”“触类旁通”指的是学习中的()。 A.定势现象B.迁移现象 C
城市环境容量的制约条件包括( )。A.城市社会条件 B.城市现状条件 C.
X线表现为“竹节样”改变,常见于( )。A.脊柱结核 B.脊柱恶性肿瘤 C
下列与重组DNA技术直接相关的工作或过程是A.mRNA转录后修饰 B.基因的修
最新回复
(
0
)