首页
登录
学历类
Text 1 Ruth Simmons joined Goldman Sachs
Text 1 Ruth Simmons joined Goldman Sachs
考试题库
2022-08-02
53
问题
Text 1 Ruth Simmons joined Goldman Sachs's board as an outside director in January 2000;a year later she became president of Brown University.For the rest of the decade she apparently managed both roles without attracting much criticism.But by the end of 2009 Ms.Simmons was under fire for having sat on Goldman's compensation committee;how could she have let those enormous bonus payouts pass unremarked?By February the next year Ms.Simmons had left the board.The position was just taking up too much time,she said.Outside directors are supposed to serve as helpful,yet less biased,advisers on a firm's board.Having made their wealth and their reputations elsewhere,they presumably have enough independence to disagree with the chief executive's proposals.If the sky,and the share price,is falling,outside directors should be able to give advice based on having weathered their own crises.The researchers from Ohio University used a database that covered more than 10,000 firms and more than 64,000 different directors between 1989 and 2004.Then they simply checked which directors stayed from one proxy statement to the next.The most likely reason for departing a board was age,so the researchers concentrated on those“surprise”disappearances by directors under the age of 70.They found that after a surprise departure,the probability that the company will subsequently have to restate earnings increases by nearly 20%.The likelihood of being named in a federal classaction lawsuit also increases,and the stock is likely to perform worse.The effect tended to be larger for larger firms.Although a correlation between them leaving and subsequent bad performance at the firm is suggestive,it does not mean that such directors are always jumping off a sinking ship.Often they“trade up,”leaving riskier,smaller firms for larger and more stable firms.But the researchers believe that outside directors have an easier time of avoiding a blow to their reputations if they leave a firm before bad news break,even if a review of history shows they were on the board at the time any wrongdoing occurred.Firms who want to keep their outside directors through tough times may have to create incentives.Otherwise outside directors will follow the example of Ms.Simmons,once again very popular on campus.According to the researchers from Ohio University,after an outside director's surprise departure,the firm is likely to_____A.become more stableB.report increased earningsC.do less well in the stock marketD.perform worse in lawsuits
选项
A.become more stable
B.report increased earnings
C.do less well in the stock market
D.perform worse in lawsuits
答案
C
解析
细节题【命题思路】这是一道局部细节题,需要根据题干的关键信息对文章相关内容进行锁定,从而在准确定位之后得出答案。【直击答案】根据题干定位到第三段第四句和第五句,这两句列出了外部董事离开后可能出现的三种情况。其中“the stock is likely to perform worse”即为C项的意思,选项中的“do less well”等于原文中的“perform worse”,故C项正确。【干扰排除】从文中可知外部董事突然离开公司后,公司需要重申盈利的可能性增加了近20%,说明外部董事的离开会让公司境况变得不好,A项与原文信息完全相反,应排除。B项干扰来自文中“the probability…earnings increases…”分析句子主干“the probability increases by nearly 20%”可知不是earnings增加20%。D项干扰来自文中“The likelihood…also increases”。表现不佳是在“stock”中(the stock is likely to perform worse),选项把对“stock”的描述强加到“lawsuit”上,张冠李戴,故不选。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2699826.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
Text1RuthSimmonsjoinedGoldmanSachs
Text1RuthSimmonsjoinedGoldmanSachs
Text1RuthSimmonsjoinedGoldmanSachs
Text1RuthSimmonsjoinedGoldmanSachs
Text1RuthSimmonsjoinedGoldmanSachs
随机试题
Theinventionoftheprintingpress,inturn,______SocialRevolutionthatisin
Likemanyotherprimarycaredoctors,Isometimessensetheshadowofdepres
1.题目:七年级上册《再塑生命的人》 2.内容:再塑生命的人老师安妮·莎莉文来
测定水泥标准稠度用水量时,整个试验操作应在搅拌后1.5分钟内完成。
以下佛教寺院属于普陀山名寺的有()A.殊像寺 B.普济寺 C.慧济寺 D.
关于证券公司向客户推介金融产品的行为,下列说法错误的是()。A.应当了解客户的
血管舒张药中,口服不吸收静脉滴注时需避光加罩的药物是A.吡那地尔 B.依那普利
患者女性,20岁。因癫痫收治入院,今日早晨洗漱回病房途中突然全身倒地,意识丧失、
B提示E处为光滑接触面约束,根据约束的性质,约束力应垂直于支撑面,指向被约束物体。
下列各项中,采用发函询证方法进行财产清查的有()。A.应收账款 B.预付账
最新回复
(
0
)