首页
登录
学历类
No one can l Howard Schultz ofinaction s
No one can l Howard Schultz ofinaction s
练习题库
2022-08-02
52
问题
No one can l Howard Schultz ofinaction since he returned as chief executive of Starbucks,the firm he built into a multinational 2 to watch it stumble under his successor.Barely a month has gone by over the past year without the firm 3 some new initiative or other.The latest came on February 17th in New York,when Mr.Schultz 4 Via,an instant coffee which,he 5,tastes just as good as Java brewed in the shop by one of the firm's baristas.Don Valencia,the firm's first head of research and development,who 6 the blended and frozen frappuccino drinks that earn Starbucks$2 billion a year,could never find a 7 to scale up an instant formula he had developed at home.When Mr.Schultz retumed as chief executive,he 8 that there had been some technological advances,allowing finer grinding,9.So he asked the R&D team to repeat the recently deceased Valencia's experiments,and found that"we had broken the 10".The name Via is a hat-tip to Valencia-though during development it was known as Jaws(just add water,stir).Starbucks says it has patents that should 11 competitors from quickly replicating Via,which will go on sale in some American stores next month.The opportunity may,12,be biggest in other countries:in Britain over 80%of coffee sold is instant,13 with just 10%in America.14 Starbucks drinkers decide that Via tastes good,the company will have to get the price 15.The riskis that the firm's existing customers may 16 counter service and start making their own cup of instant.To keep customers coming to remaining outlets,he might experiment with discounts such as cheap 17 meals ofa drink and food.He also wants a visit to a Starbucks shop to bc a"18 uplifiing experience".Improving the smellin stores by changing the cheese used in breakfast sandwiches was a start.But 19 that staff are enthusiastic will be especially difficult whenjobs are 20.4选?A.uncoveredB.revealedC.disclosedD.unveiled
选项
A.uncovered
B.revealed
C.disclosed
D.unveiled
答案
D
解析
动词辨析题。根据原文上下文.Barely a month has gone by over the past year without the firm announcing some new initiative or other.The latest came on February 17th in New York,when Mr.Schultz Via.an instant coffee...前面有announclng“宣布”,后面应该填入表示“揭开、揭幕”之意的词。veil有面纱之意.unveil就是除去面纱的意思,根据文章意思理解为“揭开面纱”,更深一步,可以理解为“揭幕,揭晓答案”等。由此推断D项更符合文章的意思,故D项为正确选项。【干扰排除】A项uncovered“发现,揭开,揭示”,cover是掩盖的意思,那么uncover就指移去遮盖物,让东西显锘出来,也可指揭露阴谋、秘密等。B项revealed“显示;透露;揭露;泄露”,除了基本的“揭露”的意思,更侧重于通过某些特征显示、展示某种能力。C项disclosed”公开,揭露”,close有关闭、封闭的意思,加前缀dis,表示否定,应该侧重于表达将藏在深处的秘密、消息揭露出来。结合上下文句意,可排除A项、B项和C项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2699357.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
Text3EvenbeforeeconomistHowardDavi
Text3EvenbeforeeconomistHowardDavi
Text3EvenbeforeeconomistHowardDavi
NoonecanlHowardSchultzofinactions
NoonecanlHowardSchultzofinactions
NoonecanlHowardSchultzofinactions
NoonecanlHowardSchultzofinactions
NoonecanlHowardSchultzofinactions
NoonecanlHowardSchultzofinactions
NoonecanlHowardSchultzofinactions
随机试题
LinandMarkeachattemptindependentlytodecodeamessage.Iftheprobability
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
Archaeologyasaprofessionfacestwomajorproblems.First,itisthepoore
我国《刑法》第264条规定:“盗窃公私财物,数额较大的,或者多次盗窃、入户盗窃、
有经验的教师在讲课的同时,还能较好地照顾全班同学的活动,谁开小差了,谁在向邻座的
大额存单是由银行业存款类金融机构面向非金融机构投资人发行的、以人民币计价的记账式
商业银行资本充足率监管要求包括()。A.顺周期资本要求 B.系统重要性银行附
A. B. C. D.
国务院期货监督管理机构依法履行职责,进行监督检查或者调查时,被检查、调查的单位和
根据公司法律制度的规定,下列关于公司利润分配的表述中,正确的是()。A.公司股东
最新回复
(
0
)