首页
登录
学历类
Alexia Sloane, a 10-year-old girl, lost
Alexia Sloane, a 10-year-old girl, lost
免费题库
2022-08-02
51
问题
Alexia Sloane, a 10-year-old girl, lost her sight when she was two following a brain disease. But despite her disability she has excelled at languages and is already fluent in English, French, Spanish and Chinese—and is learning German. Now she has experienced her dream job of working as an interpreter after East of England MEP(欧盟议员)Robert Sturdy invited her to the parliament building in Brussels, thus becoming the youngest interpreter to work at the European Parliament. "She was given a special permit to get into the building, where there is usually a minimum age requirement of 14, and sat in a booth listening and interpreting," said her mother, Isabelle. "The other interpreters were amazed at how well she did as the debate was quite complicated and many of the words were rather technical." Alexia has been tri-lingual since birth as her mother, a teacher, is half French and half Spanish, while her father, Richard, is English. She started talking and communicating in all three languages before she lost her sight but adapted quickly to her blindness. By the age of four, she was reading and writing in Braille(盲文). When she was six, Alexia began to learn Chinese. The girl is now learning German at school in Cambridge. Alexia has been longing to be an interpreter since she was six and she chose to go to the European Parliament as her prize when she won a young achiever of the year award. She asked if she could shadow interpreters and Mr. Sturdy agreed to take her along as his guest. Alexia worked with the head of interpreting and had a real taste of life in parliament. "It was fantastic and I'm absolutely determined now to become an interpreter," she said.The tone of the passage can be best described as____.( )A. criticalB. admiringC. understandingD. doubtful
选项
A. critical
B. admiring
C. understanding
D. doubtful
答案
B
解析
由第一段第二句中的“she has excelled at languages and is already fluent in English…”及下面段落的叙述可知,作者写这篇文章充满了赞赏之情,故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2673145.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
AlexiaSloane,a10-year-oldgirl,lost
AlexiaSloane,a10-year-oldgirl,lost
AlexiaSloane,a10-year-oldgirl,lost
AlexiaSloane,a10-year-oldgirl,lost
随机试题
Readthearticlebelowaboutthejobofstoreassistants.Choosethebestwordt
Incontrasttotraditionalanalysesofminoritybusiness,thesociologicalan
National______arebecomingincreasinglymeaninglessintheglobaleconomy.A、ma
[originaltext]W:Goodafternoon,sir.AnythingIcandoforyou?M:Yes,I’dli
下列哪些是癃闭的病理因素A.热毒 B.风湿 C.气滞 D.痰瘀
简述荀子关于教师的地位、条件和作用的思想
不良贷款损失准备与不良贷款余额之比表示的是下列哪个指标()A.贷款拨备率 B
()即操作者自身以外的人和事给予的反馈,有时也称结果知识。 A.内部反馈
(2020年真题)根据南京国民政府1932年公布的《法院组织法》,下列选项属于普
关于直流配电屏上熔断器熔件和空气断路器热脱扣器的额定电流选择,正确的是().
最新回复
(
0
)