首页
登录
学历类
Recently, more than 2,000 high school te
Recently, more than 2,000 high school te
题库
2022-08-02
79
问题
Recently, more than 2,000 high school teachers have been asked about the effect of the Internet on their students. Teachers say the Internet has had a good influence(影响)and a not-so-good influence on this generation. Three quarters of the teachers say the Internet and search tools have had a great effect on their students' research habits and skills. But 87 percent agree that this young generation don' t know about hard work and can' t stay attentive(注意力集中的)for long. And 64 percent say the Internet does more to distract(使分心)students than to help them in their studies. Many students think "doing research" just means doing a quick search on Google. According to the teachers, one problem is that students trust too much of the information on the Internet. These students have not developed skills to judge the quality of the information. It's something that really has to be taught and paid attention to. It's like everything else. In a world where things can happen quickly, you really need to have a way to step back, think and make judgment about the information you have. And teachers can do a lot to teach that. Another problem is that being able to quickly find information keeps the students from working hard. They become dependent on search tools and do not make enough use of printed books. Many teachers are also afraid that the Internet makes it easy for students to copy work done by others.What does the text mainly discuss about the Internet?( )A. Its success in high school teaching. B. Its influence on school teachers. C. Its achievements in school research. D. Its effect on high school students.
选项
A. Its success in high school teaching.
B. Its influence on school teachers.
C. Its achievements in school research.
D. Its effect on high school students.
答案
D
解析
主旨大意题。文章第一段第一句为主题句,点明了全文的主旨:网络对中学生的影响。故D正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2664341.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
A.IenjoyP.E.atschool B.Ilikebasket
Father:How'syourdayatschool,Cost
Childrenforwhomschoolhasnopoint M
Childrenforwhomschoolhasnopoint M
Someyoungsoldierswhohadrecentlyjoi
Someyoungsoldierswhohadrecentlyjoi
Therearesomenewbooksintheschooll
Halfayearafterthewar,schoolsinthe
I'msureyou'drathershewenttoschool
根据下面资料,回答36-38题 WhenIwasatschool,o
随机试题
Peopleknewthenatureofwolfverywell.[br]Wecanfindmoreandmoregreywo
[originaltext]W:Iunderstandyou’vebecomearealcooklately,Martin.M:Well
______steppedoutthebedroom______thedoorbellrang.A、Nosoonerhadhe;whenB、
Whenwilltheinvestors’conferencebeheld?[originaltext]TheBritishprimemin
Britaindoesn’tsharealandborderwithanyothercountryexcept______.A、Irelan
治疗肝肾阴虚所致胁痛的代表方剂是A.天台乌药散 B.六味地黄丸 C.痛泻要方
根据《合同法》,要约具有()等特点。 A、希望和他人订立合同的意思表示
肾上腺素松弛平滑肌作用的临床用途主要是A.治疗支气管哮喘 B.扩瞳 C.治疗
建筑物屋面发生渗水、面层积水时,检修决策是()。根据检查结果,进行局部整改或
下列关于文件和文件夹的说法中,错误的是()。 A.Windows中的文件和
最新回复
(
0
)