首页
登录
学历类
Children for whom school has no point M
Children for whom school has no point M
免费题库
2022-08-02
82
问题
Children for whom school has no pointMany children do not go to school either because their parents want them at home as carers for siblings,or simply because their parents cannot be bothered to send them.Thousands more are not registered at any school at all,because of their families'unstable lives.Underlying this dreadful situation there are two central truths.First of all,the problem of children not going to school often has more to do with their parents than with the children themselves.Secondly,once children go to school,we need to make sure that the experience is a positive one so that they want to keep on going.In Britain,the Ministry of Education has introduced a complex package of sticks and carrots to persuade Schools to bring truants'and excluded children back into the classroom.It is paying grants so that a thousand schools can set up special units to help these children.Schools receive the grant if they bring a target number of children back to school;if they do not meet the target,the grant is withdrawn.Parents are the subject of this campaign,too:the Home Office has introduced fines for parents who fail to send their children to school,and has given the police power to pick up truants on the streets.Truant=a child who does not go to school when he or she should.Part of the problem is__.A.that people feel very emotionalB.that parents worry their children at schoolC.that these children think education is a waste of timeD.that there are not enough police to pick up truants on the streets
选项
A.that people feel very emotional
B.that parents worry their children at school
C.that these children think education is a waste of time
D.that there are not enough police to pick up truants on the streets
答案
C
解析
第二段。最后一句中的positive experience意为“有用的知识”。全句大意是“对孩子来说,如果在学校学到的知识对他们有用,他们将愿意在学校学下去”,而不是去浪费时间。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2672601.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
A.IenjoyP.E.atschool B.Ilikebasket
Lackingofbooks,thechildreninthepo
Father:How'syourdayatschool,Cost
随机试题
Whatdoesthewomanmeanby"giveyouabuzz"?[br][originaltext]Listentothe
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadeningour
Amidweakjobandhousingmarkets,consumersaresavingmoreandspendingle
此时应进行的处理为() A.减浅麻醉 B.抗过敏治疗 C.立即停止向气
我国颁布的《大楼通信综合布线系统YD/T926》标准的适用范围是跨度距离不超过(
某楼盘有800套住房,按照2个月销售40%的目标,当设计平均成交率为12%时,按
156、.()及以上的油浸式变压器,均应装设气体(瓦斯)保护。(A)0
根据上图,下列选项错误的是:() A.与2007年相比,2008年工业地价
下列说法正确的是?A.端午假期,甲未购买车票趁列车人员未注意溜进列车车厢,听见乙
关于风险矩阵的说法,错误的是( )。A.风险矩阵中划分风险重要性等级的依据是风
最新回复
(
0
)