首页
登录
从业资格
Luo Jingyu,19,has four years of experien
Luo Jingyu,19,has four years of experien
题库
2022-08-02
38
问题
Luo Jingyu,19,has four years of experience of running business.He is also a freshman in the arts department of Hubei University.Luo Jingyu is from an ordinary family.He said,“My parents told me if I wanted something,I should make an effort to get it,so I earned pocket money by doing housework when I was little.”The dream of running his own business grew in his heart.He said,“I want to be a successful person,like Alibaba’s Ma Yun.”When Luo was a junior student,he had the idea of selling lanterns when he saw many people flying Chinese lanterns in a square.Luo bought some lanterns from a store,but the sales were not as good as he had expected.Then he found another way to do business.He bought lanterns on the Internet at a very low price.Finally,he easily made 5,000 yuan in two days.With a happy beginning,Luo planned to open a dress shop.“My parents didn’t support me opening a dress shop,so I had to borrow 120,000 yuan for it.”Although he did market research before starting,the business wasn’t very good because his taste in fashion wasn’t accepted by customers.The shop eventually closed down after half a year.After experiencing a big loss,he decided to do something he was familiar with---selling painting tools.As a fine arts student,he knew the market.He convinced his friends to invest one million yuan in his shop.With a good business mind and a lot of effort,the sales of the shop reached six million yuan in a year.Even though Luo is rich,he uses a cheap cell phone and does not wear luxury clothes.He has a simple lifestyle.“It isn’t easy to make money,so money should be used on something worthwhile,”he said.Why wasn’t the dress shop successful?( )A.He had to prepare for his exam.B.The dresses he bought weren’t of high quality.C.Customers didn’t accept his taste in fashion.D.He didn’t have enough money to buy beautiful dresses.
选项
A.He had to prepare for his exam.
B.The dresses he bought weren’t of high quality.
C.Customers didn’t accept his taste in fashion.
D.He didn’t have enough money to buy beautiful dresses.
答案
C
解析
细节理解题。根据文章倒数第三段Although he did market research before starting,the business wasn’t very good because his taste in fashion wasn’t accepted by customers.可知服装店关闭的原因。故本题正确答案选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/808535.html
本试题收录于:
银行招聘综合知识题库银行招聘考试分类
银行招聘综合知识
银行招聘考试
相关试题推荐
LuoJingyu,19,hasfouryearsofexperien
LuoJingyu,19,hasfouryearsofexperien
LuoJingyu,19,hasfouryearsofexperien
LuoJingyu,19,hasfouryearsofexperien
Youmusthavetheexperiencethatyourv
Mymajorandworkingexperience______th
Trainingincludespracticalexperiencew
资料:EarlyExperiences Ifyou'vecommunic
资料:EarlyExperiences Ifyou'vecommunic
资料:EarlyExperiences Ifyou'vecommunic
随机试题
[originaltext]W:What’swrongwithyourphone,Gary?Itriedtocallyouallni
Despitecampaignsaftercampaignsandavarietyofgendersensitizationmeas
DuringtheBritishCivilWar,thesupportersofthekingwerecalled______A、Cav
Itwassurprisingthatthehotellookedrathershabbyoutsidewasluxuriouslyan
[originaltext]AccordingtonewresearchbyBritishscientists,teenswhodo
采用单纯冷却法需要对移植器官远距离运送,采用的特制溶液其成分与电解质相似,具有防
桂枝汤的组成药物除桂枝、生姜、大枣外,其余的药物是A.防风、苦杏仁B.紫苏叶、淡
处理支气管括张大咯血重要措施是A:保持呼吸道通畅 B:输血 C:抗生素 D
如何预防幼儿发育迟缓?
患者,女,40岁。2年前右上后牙疼痛,经治疗痊愈。但充填物反复脱落。要求做相对永
最新回复
(
0
)