首页
登录
从业资格
People in communities have slowly been p
People in communities have slowly been p
练习题库
2022-08-02
65
问题
People in communities have slowly been pushed apart through the years, mostly becausepeople simply aren't taking the time to say a simple "hello". After considering this phenomenon, Idecided I was going to change the way I was doing things.My 41 came one morning when I was in the community library. I passed by a girlwho42her books out of her locker. Thinking like most that someone else would help her pickthem up, I continued my way. However, when I had to43because I stupidly forgot my book, Inoticed she had just finished packing them up by herself. No one had stopped to44her."OK" I thought to myself, "this is where I should have changed."My best opportunity came a few days later when I saw a man45by himself waiting for thelibrary to open, so I sat down next to him and began a46. It was difficult to get started, andeven when I had to say goodbye, almost every47from my new friend had a tone of doubt in it.And who could blame him?People aren't used to making an48 chat with a stranger. But a change, no matter how des-perately it is needed, doesn't just happen; it takes people like us to make it possible. I49you totake a small step out of your comfort zone and try to make someone's day a litle brighter, togeth-er, we can really make society come50as a whole.阅读以上短文,回答161-170题。第41题答案是__________A.troubleB.doubtC.wishD.opportunity
选项
A.trouble
B.doubt
C.wish
D.opportunity
答案
D
解析
trouble意为“麻烦”;doubt意为“怀疑”;wish意为“希望”;opportunity意为“机会”。根据第四段第一句中的“My best opponunity came a few days later when I saw…”可知,此处用opportunity。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/796431.html
本试题收录于:
银行招聘职业能力测验题库银行招聘考试分类
银行招聘职业能力测验
银行招聘考试
相关试题推荐
Sincemanypeoplewanttoattendtheawa
Peopleindifferentpartsoftheworldl
Manypeoplebelievetheglarefromsnow
Manypeoplebelievetheglarefromsnow
Manypeoplebelievetheglarefromsnow
Mostpeopleagreethatthepresentrole
IfAmericanpeopleborrowmoneyfromthe
Whydosomepeoplechooseself-catering
Janetaswellastheotheryoungpeople
Manypeoplewhoreadthedocumentcompla
随机试题
Thewarwentonforyears,______(夺去了成千上万人的生命).whichkilledthousandsuponthous
肾损伤时下列检查不正确的是()A.B超检查 B.CT检查 C.大剂量静脉
声压增加1倍,则相应的声压级应增加多少分贝?()A.2 B.3 C.5
灭活疫苗的缺点是()。A.制备不方便 B.不易保存 C.副作用大 D.
下列属于2级高血压的是()A.收缩压为160-179和(或)舒张压为100
下列各项中,对建筑石灰的特性和技术要求叙述进不正确的是()。A:硬化时体积收缩大
个人征信异议的种类包括()。 A.他人冒用或盗用个人身份获取信贷或信用
当你熟悉塑料袋装东西的功能后,就很不容易想到或发现它在紧急情况下可以当“小便袋”
下列关于长期筹资的各项说法中,错误的是()。A.与长期借款筹资相比,长期债券筹资
某工地施工人员欲将用于承重结构的混凝土试块见证取样和送检,见证取样和送检的比例不
最新回复
(
0
)