首页
登录
从业资格
Mindful travel,Inc.—Treasures of Egypt
Mindful travel,Inc.—Treasures of Egypt
题库
2022-08-02
73
问题
Mindful travel,Inc.—Treasures of Egypt Dates:October 21 st—November 5th Price:from $2.190 Stimulate your imagination a8 you explore Egypt,both old and new.Stand before the great Pyramids of Giza at sunrise.Acquaint yourself with the bustling districts and vibrant culture of the capital city,Carl0.Travel up the majestic Nile River and visit the amazing Valley of the Kings ,where you can tour the famous tomb of“King Tut”.But best of all,our guide will share their knowledge of these sites with you,helping you to understand both the history and the modern culture of this amazing country.Expand your mind with Mindful Travel,Inc. Package price does not include airfare to or from Cairo. Mindful Travel.Inc. Public Relations Office 11 Derry Lane London,England November 9,2006 Dear MT representative, Having recently returned from your company’s Treasure of Egypt tour,I’m happy to report that I had a wonderful time.I don’t think I’ve ever had such an enjoyable and educational vacation.1 was particular impressed with how much I learned about history of Egypt,as well as what the country is like today. All of the guides and other MT employees assisting me during my travels were courteous.Helpful,and very knowledgeable about the fascinating historical sites that I visited.Please extent my thanks especially to Mr.Mokhta Said,who guided me around the Valley of the Kings.That was the highlight of my trip. 1’m going to share my experiences with friends and family,and l will definitely suggest that they travel with MT the next time they take a vacation. Thank you again,Leila Dorn What does Ms.Dorn say she will do?A.Become a guide for tours of Egypt B.Send a more detailed report of her journey C.Contact the MT employees personally D.Recommend the company to her acquaintances
选项
A.Become a guide for tours of Egypt
B.Send a more detailed report of her journey
C.Contact the MT employees personally
D.Recommend the company to her acquaintances
答案
D
解析
第三段提到她将和朋友、家人分享自己的旅行经历,建议他们度假时使用Mindful旅行社,故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/795762.html
本试题收录于:
银行招聘职业能力测验题库银行招聘考试分类
银行招聘职业能力测验
银行招聘考试
相关试题推荐
AccordingtothetravelWebsite,manyt
根据以下内容,回答246-250题。 Mindfultravel,Inc.
根据以下内容,回答237-240题。 SummerTravelSale
Mindfultravel,Inc.—TreasuresofEgypt
Mindfultravel,Inc.—TreasuresofEgypt
Mindfultravel,Inc.—TreasuresofEgypt
Mindfultravel,Inc.—TreasuresofEgypt
Much__________Ihavetraveled,Ihave
Allemployeetravelexpensereportsmust
1ExcelonTravelService,Inc 711Market
随机试题
[img]2011q4/ct_epem_epelist_0317_201131[/img][br][originaltext]F:Iwentshop
Whoistheboytalkingwith?[br][originaltext]M:I’vegotaheadache.W:Oh,
[img]2011q1/ct_etoeiclj_etoeiclzp_0038_201131[/img][br][originaltext](A)The
Thedifferencebetweenaliquidandagasisobvious【C1】______thecondition
InterpersonalRelationshipsInthelast25yearswehavewitnessedanimpress
板蓝根来源于A.杜仲科 B.十字花科 C.木兰科 D.罂粟科
计算机中CPU的中断响应时间指的是()的时间。A.从发出中的请求到中断处
人体组织内巨噬细胞来源于A:中性粒细胞B:淋巴细胞C:单核细胞D:嗜酸性粒
初二(1)班小王同学在黑板上画了个漫画,并写上“班长是班主任的小跟班”。班主任冯
(2019年11月)以下关于人力资源预测的说法不正确的是()。A.不会受
最新回复
(
0
)