首页
登录
从业资格
Cloud computing is a phrase used to desc
Cloud computing is a phrase used to desc
admin
2022-08-02
86
问题
Cloud computing is a phrase used to describe a variety of computing concepts that involve a large number of computers ( ) through a real-time communication network such as the Internet. In science, cloud computing is a( ) for distributed computing over a network, and means the ( )to run a program or application on many connected computers at the same time. The architecture of a cloud is developed at three layers: infrastructure, platform, and application. The infrastucture layer is built with virtualized computestorageand network resources. The platform lay-er is for general-purpose and repeated usage of the collection of software resources. The application layer is formed with a collection of all needed software modules for SaaS applications. The infrastucture layer serves as the( )for building the platform layer of the cloud. In turn, the platform layer is founda-tion for implementing the( 此空作答 ) layer for SaaS application.A.resourceB.serviceC.applicationD.software
选项
答案
C
解析
云计算是一个用来描述各种计算概念的一个短语,计算概念涉及大量计算机通过实时通信的网络,如Internet,连接在一起。在科学研究中,云计算是分布式网络计算的同义词,意味着有能力同时在多台互连的计算机上运行一个程序或应用。云的结构分为3层:基础设施、平台和应用。基础实施层由虚拟计算机存储和网络资源构成;平台层是具有通用性和复用性的软件资源的集合;应用层是云上针对SaaS应用的所有应用软件的集合。基础设施层时建立平台层的硬件基础;相应地,平台层是执行应用层SaaS应用的基础。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/2409041.html
本试题收录于:
中级 软件设计师题库软件水平考试初中高级分类
中级 软件设计师
软件水平考试初中高级
相关试题推荐
Cloudcomputingisaphraseusedtodesc
Cloudcomputingisaphraseusedtodesc
Atabasiclevel,cloudcomputingissimp
Cloudcomputingisaphraseusedtodesc
Cloudcomputingisaphraseusedtodesc
Cloudcomputingisaphraseusedtodesc
Cloudcomputingisaphraseusedtodesc
Cloudcomputingisaphraseusedtodesc
Cloudcomputingisaphraseusedtodesc
Cloudcomputingisaphraseusedtodesc
随机试题
Allthestudentsinthisuniversityarerequestedtocomplywiththeregulations
Implausiblethoughitseems,threestudentsnamedAndrew,ColinandBrianhavea
Whichcompanywebsitehasthefollowingfeatures?Writethecorrectletter,A,B
Mostofthepeoplewhoappearmostofteninglorioushistorybooksaregre
Whatwasthefoodlike?[br][originaltext]Jane:It’sgoingtobedifferentfro
【B1】[br]【B3】A、informB、increaseC、produceD、communicateD文中此处的含义是“口哨声的响度可以传达出海
甲公司是A国一家二级民营电信运营商,专注于宽带接入业务。甲公司的供应商主要分为带
卡臂尖位于基牙倒凹区,可以()A.防止义齿龈向脱位 B.防止义齿向脱位
下列关于契税的表述中,正确的有()。(2009年真题)A.契税是在土地、房屋
王某,女,3岁,体质虚弱,平时易感冒、消瘦、面色萎黄、厌食、大便溏稀。 婴
最新回复
(
0
)