首页
登录
从业资格
Passage 2 Teacher education provided by
Passage 2 Teacher education provided by
admin
2022-08-02
84
问题
Passage 2Teacher education provided by U.S. colleges and universities has been routinely criticized sinceits inception in the early nineteenth century, sometimes deservedly. These programs, likenon-university programs, are uneven in quality and can be improved. What makes today′ s criticismsdifferent is an aggressive effort by advocacy groups, and self-proclaimed educational entrepreneursto deregulate the preparation of teachers, and to expand independent, alternative routes intoteaching.This effort to "disrupt" the field of teacher preparation in the United States has gainedconsiderable momentum and legitimacy, with venture capitalists, philanthropy, and the U.S.Department of Education all providing sponsorship and substantial funding.The strength of this effort is that the United States may quickly seek to dismantle its universitysystem and replace much of it with independent, private programs. The resulting system of teacherpreparation may differ dramatically in its government, structure, content, and processes movingaway from its current location alongside legal, medical, and other professional preparation that pairsacademic degrees with professional training.Throughout the nation, states are reporting teacher shortages in particular subject areas andgeographical locations, and several states have either passed legislation to lower the standards forbecoming a teacher or, like the state of Washington, have looked toward expanding the number ofteacher education providers to try to fill teaching vacancies. The federal government has contributedto the push to lower standards for becoming a teacher with the Teacher Preparation Academyprovision in the new K-12 education law, the Every Student Succeeds Act, which encourages statesto expand the number of independent programs not associated with colleges and universities.Because of the increasing tuition rates, a consequence in part, of cuts in funding to publicuniversities that continue to educate most U.S. teachers, enrollments in college and universityteacher education programs have declined in many parts of the country. Independent teachereducation programs are being viewed by some as an important part of the solution in staffing thenation′s classrooms and addressing our serious and enduring problems in education inequities.Additionally, advocacy groups, philanthropists, and so-called education entrepreneurs are workingaggressively to expand these independent alternative routes into teaching.Given the seriousness of the teacher shortage problem in the United States and the substantialmedia attention that has been given to independent teacher education programs as the solution toteacher shortages and education inequities, policy makers should very carefully examine theevidence that exists about the nature and impact of these relatively new programs that are rapidlyexpanding while university teacher education enrollments decline.What measures have been taken by some states to deal with their teacher shortagesA.To increase the number of qualified teachers.B.To increase funds for teacher education programs.C.To expand non-university teacher education programs.D.To establish the baseline of teacher education programs.
选项
A.To increase the number of qualified teachers.
B.To increase funds for teacher education programs.
C.To expand non-university teacher education programs.
D.To establish the baseline of teacher education programs.
答案
C
解析
细节题。根据第四段中的“several stateshave eitherpassedlegislationtolowerthe standardsforbecoming ateacher”可知,几个州为了应付教师短缺局面通过了降低教师标准的立法,A项“增加合格教师的数量”与原文不符。根据第五段中的“Because ofthe increasing tuition rates,a consequence in part,ofcuts infunding to public universities that continHe to educate most U.S.teachers,enrollments in college and universityteacher education programs have declined in many parts of the country”可知.由于学费的增加,对高等师范教育的资金投入缩减了,B项“提高对师范教育项目的资金投入”与原文不符。根据第四段末尾“…encourages smtes toexpand the number of independent programs not associated with colleges and universities.”及第五段中的“Independent teacher education programs are being viewed by some as an important part of the solution in staffing thenation’s classrooms”可知.一些州发展私立师范教育项目,C项“发展非高等师范教育项目”正确。D项“为师范教育项目设立底线”.文中未提及。故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/1879206.html
本试题收录于:
中学英语学科知识与教学能力题库教师资格笔试分类
中学英语学科知识与教学能力
教师资格笔试
相关试题推荐
请阅读Passage2,完成小题: Passage2Americans
请阅读Passage1,完成小题。 Passage1Ofallthe
Sallywasabitshy,butherteacherfou
Ateacheristeachingstudentstospeak
Whatistheteacherdoingbysayingthis
What'sthepurposeoftheteacher'sfoll
Itcanbeconcludedfromthepassagethat
Whatistheteacherdoingintermsofer
Whatistheteacherdoingintermsofer
Inawritingclass,theteacherasksthe
随机试题
[originaltext]Educationissoimportantinthewholeworld.Everycountryta
下列哪项不是粘附分子结构A.胞外区 B.胞内区 C.活化区 D.疏水区
某检测机构拟进行土工织物的拉伸试验。请回答下列有关问题。(1)关于取样和保存,下
截至2019年12月31日,中国共产党党员总数为9191.6万名,同比增长1.4
A.羊毛甾烷型B.螺旋甾烷型C.乌苏烷型D.齐墩果烷型E.羽扇豆烷型以上不属于三
患者,男性,27岁。酒后4小时剧烈腹痛。患者中午聚餐,饮6两白酒。下午出现剧烈、
下面四个图形中,只有一个是由上面的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
女性,38岁,活动后心悸,气促,呼吸困难,乏力3个月入院。查体:血压100/85
风险偏好型客户,对待风险投资较为积极,愿意为获取高收益而承担高风险,重视风险分析
A公司经销健身器材,规定每台售价为2000元,业务员按合同价5%提取奖金。业务员
最新回复
(
0
)