首页
登录
职称英语
[originaltext] Education is so important in the whole world. Every country ta
[originaltext] Education is so important in the whole world. Every country ta
游客
2024-06-12
65
管理
问题
Education is so important in the whole world. Every country takes a certain amount of money from tariffs. According to different countries, there are different strategies. Education is required and free for every child in the United States. Most children start by the age of six. They attend eight years of elementary school and four years of high school(or secondary school). The money for free public schools comes from taxes, and each state is responsible for its own educational system. State legislatures set the educational requirements but leave the management of the schools in the hands of the local ’communities. Most states require their children to go to school until a certain age. This age varies from 16 to 18 years according to the laws of the individual states. The Federal government contributes funds to the states for additional schools and school services.
After graduation from high school, a student can start his higher education in a two-year college, a four-year college, a university, or a specialized professional school either public or private. Most colleges admit students on the basis of their high-school records. Students work to help pay their college expenses. Only 2 percent of the population of the country cannot read and write.
During the whole life of a person, most of the time was spent in studying. And we should put our energy and youth to the valuable career. Study more and learn more.
选项
A、Their own earnings from part-time work.
B、Scholarships from schools, the government, or private foundations.
C、Taxes.
D、Funds provided by states and cities.
答案
A
解析
How are college expenses of most students paid?
四个选项都涉及钱的问题,听时应注意相关细节。
问题是,大部分的学生的大学费用是怎样来的。依据文章,students work to help pay their college expenses,即学生一般都是自己打工来赚取费用的,因此本题选A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3631154.html
相关试题推荐
[originaltext]Scientistssaysharkshavelivedintheworld’soceansformi
[originaltext]Scientistssaysharkshavelivedintheworld’soceansformi
[originaltext]Scientistssaysharkshavelivedintheworld’soceansformi
[originaltext]Mostpeoplefeellonelysometimes.Butitusuallyonlylasts
[originaltext]W:Hi,Steve!M:Hi,Jan.I’mplanningtogotoLondonbytrain.
[originaltext]W:Hi,Steve!M:Hi,Jan.I’mplanningtogotoLondonbytrain.
[originaltext]M:Goodmorning,Percy.W:Trevor,youhaveoneofthemostunusu
[originaltext]M:Goodmorning,Percy.W:Trevor,youhaveoneofthemostunusu
[originaltext]AlbertSchweitzerwasbornin1875inAlsace.Atthattime,i
[originaltext]AlbertSchweitzerwasbornin1875inAlsace.Atthattime,i
随机试题
Whenadoctordeterminesyourriskforheartdisease,heorshemightlooka
Ihavethecarnowbutmysisterwasthe______owner.A、initialB、originalC、pri
关于骨折愈合陈述不正确的是()A.血肿机化演进期,一般约在骨折后2~3周完成
计算分户采暖系统热负荷时,应()。A.最好通过计算确定户间热负荷 B.户间
烧伤早期抗休克应先补充A.全血 B.5%葡萄液 C.血浆 D.10%葡萄液
不属于随时解除劳动合同情形的是()。A、某单位司机李某因交通肇事罪被判处有期徒刑
A.3/5处 B.4/5处 C.2/3处 D.1/2处 E.2/5处细小
某厂房的围护结构设有悬吊式墙架柱,墙架柱支承于吊车梁的辅助桁架上,其顶端采用弹簧
甲被乙家的狗咬伤,要求乙赔偿医药费,乙认为甲被狗咬与自己无关拒绝赔偿。下列哪一选
(2021年真题)空调联合试运转内容包括( )。A.通风自试运转 B.制冷机试
最新回复
(
0
)