首页
登录
职称英语
Michele Langlois is a young Canadian who works for the police as a handwriti
Michele Langlois is a young Canadian who works for the police as a handwriti
游客
2025-07-28
25
管理
问题
Michele Langlois is a young Canadian who works for the police as a handwriting expert. She has helped catch many criminals by using her special skill.
When she was only 14, Michele was already so interested in the differences in her school friends’ handwriting that she would spend hours studying them. After finishing college she went to France for a special two-year class to learn how to analyze handwriting at the School of Police Science. On her return, she began her work for the Quebec police.
Michele says that it is impossible for people to disguise their handwriting. She can discover most of what she needs to know simply by looking at the writing with her own eyes, but she also has machines that help her analyze different kinds of paper and ink. This knowledge is often of help to the police.
Michele also believes that handwriting is a good sign of the kind of person the writer is. "I wouldn’t go out with a fellow ff I didn’t like his handwriting, "she says. But she adds that she fell in love with her future husband, William Smith, before she studied his handwriting. It later proved to be all right, however.
选项
A、A Handwriting Reader
B、Friends of Police
C、Police Science
D、Art of Handwriting in France
答案
A
解析
题干意为“这篇文章最好的标题是什么?”本文主要讲述的是一个笔迹鉴定专家在笔迹验证方面的特殊能力,及她的学习和研究经历。所以本题的正确答案为A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4180336.html
相关试题推荐
Thebesttitleforthetextwouldbe______.[br]Micheleusuallyanalyzeshandw
Thebesttitleforthetextwouldbe______.[br]WheredidMichelelearntoana
WhatdidthewidowdotothepoliceandtheCountyCouncilofficials?[br][ori
WhatdidthewidowdotothepoliceandtheCountyCouncilofficials?[originalt
Itwasthere,thepolicebelieve,______shewasabletoactivatetherecorders
—______areyoutryingtoprovetopolice?—WhereIwaslastnight.A、WhatB、WhyC
Thepoliceare______thetrafficaccidentthathappenedyesterday.A、lookingdow
Whatwasthepoliceofficer’sattitudetotheletterfromtheman?A、Shebelieved
MarkHillisatrafficpoliceofficerinWatford,nearLondon.Heworksonso
MarkHillisatrafficpoliceofficerinWatford,nearLondon.Heworksonso
随机试题
BobWon’tstoptrying______hegetsWhatheWants.A、asB、thatC、tillC本题考查not...un
Therecanbenodoubtthatthegrowthinadvertisementisoneofthemoststriki
Youshouldspendabout20minutesonQuestions27-40,whicharebasedonReading
Forkidswhoareexposedtobooksathome,thelossofalibraryissad.But
[originaltext]J:Ienjoyplayingchess.Someofmyfriendsaregoodplayers.S:
[audioFiles]audio_eufm_j01_113(200910)[/audioFiles]A、Tobeanarchitect.B、Tog
[originaltext]W:Sir,you’vebeenusingtheonlinecatalogueforquiteawhile.
A.硫酸铁铵B.结晶紫C.淀粉D.二甲酚橙E.酚酞以KCrO为基准物标定NaSO
强调“教学过程作为课程开发的过程”的课程实施取向是A.忠实取向 B.相互适应取
A.柔红霉素 B.氟尿嘧啶 C.博来霉素 D.白消安 E.卡培他滨沿静脉
最新回复
(
0
)