首页
登录
职称英语
The success story started in northern Italy towards the end of the Second Wo
The success story started in northern Italy towards the end of the Second Wo
游客
2025-07-25
21
管理
问题
The success story started in northern Italy towards the end of the Second World War. Leone Benetton had a bicycle rental (租赁) business in the town of Treviso. He wanted his oldest son Luciano to study and become a doctor. After Leone died, the family was poor and Luciano decided to leave school and get a job. He found work in a clothing store but soon had his own ideas and started a family clothing company producing colorful woolen sweaters for people only used to wearing dull colors. Shops selling only Benetton sweaters opened in many Italian cities and by 1974 there were stores in France, Germany and Belgium.
It was clear that at this stage the success of the Benetton business lay in the strength of the family. In 1975 Luciano married the 20-year-old Marina Salomon who worked in one of his shops. After careful research, Benetton opened his first shop in the USA, in Manhattan, New York, where it attracted some very special customers including Princess Diana and Jackie Onassis. In 1982 Luciano was introduced to Oliviero Toscani, the photographer who was to change the image (形象) of Benetton forever.
Although Benetton was growing very quickly, they needed an international image and for this reason in the early 1980s they decided to provide money for Formula 1 motor racing. This was followed by the advertising campaigns (广告攻势) for which the company became famous.
Luciano Benetton succeeded in turning the company he started in the 1950s into one of the world’s most successful businesses but he paid a high personal price. He spent so much of his life working and traveling that he lost touch with his family and friends. [br] How did Luciano Benetton make his company world famous?
选项
A、By inviting famous people to his shop.
B、By supporting research on clothing.
C、By opening shops in New York.
D、By advertising in car racing.
答案
D
解析
分析推理题。推断的依据是短文第三段,其中第一句指出:... for this reason in the early 1980s they decided to provide money for Formula 1 motor racing(为此,在20世纪80年代早期他们决定投资赞助F1车赛),而后一句则说:... the advertising campaigns for which the company became famous(接下来的广告攻势令公司一举成名),所以令公司举世闻名的原因就是赞助车赛和广告。对照四个选项可知,本题应选结合了这两者的[D]项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4175798.html
相关试题推荐
ThesuccessstorystartedinnorthernItalytowardstheendoftheSecondWo
ThesuccessstorystartedinnorthernItalytowardstheendoftheSecondWo
ThesuccessstorystartedinnorthernItalytowardstheendoftheSecondWo
What’sthemaintopicofthecourse?[br][originaltext]Forthesecondcons
What’sthemaintopicofthecourse?[br][originaltext]Forthesecondcons
What’sthemaintopicofthecourse?[originaltext]Forthesecondconsecutiv
Whenthesunstartedtoset,Jimheadedforhome.Hehadhuntedlongenough.Just
Whenthesunstartedtoset,Jimheadedforhome.Hehadhuntedlongenough.Just
Whenthesunstartedtoset,Jimheadedforhome.Hehadhuntedlongenough.Just
Whenthesunstartedtoset,Jimheadedforhome.Hehadhuntedlongenough.Just
随机试题
I______averyinterestingstoryontheradiothismorning.A、listenedB、heardC
Whilethepolltakersaremostwidelyknownfortheirpoliticalsurveys,the
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?Tofindout,
机体内环境是指()。A.体液 B.血液 C.组织液 D.细胞外液 E.
痈治疗正确的是A.初期红肿时,行热敷治疗 B.已破溃时,不必切开 C.切开引
问答法是在导游讲解时,导游人员向游客提问题或启发他们提问题的导游方法。包括()
下列部位不易发生压疮的是A.无肌肉包裹的部位 B.肌层较薄的骨隆突处 C.缺
居民纳税人是指在中国境内有住所或者无住所而在境内居住满一年的个人。在居住期间内临
引起"流火"症状的寄生虫是A.血吸虫B.丝虫C.利什曼原虫D.锥虫E.疟原虫
实行总承包的建设工程,专业分包发生事故后应由()单位负责上报事故。A.建设
最新回复
(
0
)