首页
登录
职称英语
While the polltakers are most widely known for their political surveys, the
While the polltakers are most widely known for their political surveys, the
游客
2025-05-08
37
管理
问题
While the polltakers are most widely known for their political surveys, the greatest part of their work is on behalf of American business. There are three kinds of commercial surveys. One is a public relations research, such as that done for banks, which finds out how the public feels about a company. Another is employee-attitude research, which learns from rank-and-file workers how they really feel about their jobs and their bosses, and which can avert strikes by getting to the bottom of grievances quickly. The third, and probably most spectacular, is marketing research, testing public receptivity to products and designs. The investment a company must make for a new product is enormous--$ 5,000,000 to $10,000,000, for instance, for just one new product. Through the surveys a company can discover in advance what objections the public has to competing products, and whether it really wants a new one. These surveys are actually a new set of signals permitting better communication between business and the general public--letting them talk to each other. Such communication is vital in a complex society like our own. Without it, we would have not only tremendous waste but the industrial anarchy of countless new unwanted products appearing and disappearing. [br] Which is not mentioned as an area in which polls have been conducted?
选项
A、New products.
B、Politics.
C、Public relations.
D、Family relationships.
答案
D
解析
本文作者没有提到家庭关系的调查。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4067851.html
相关试题推荐
Whilethepolltakersaremostwidelyknownfortheirpoliticalsurveys,the
Whilethepolltakersaremostwidelyknownfortheirpoliticalsurveys,the
Whilethepolltakersaremostwidelyknownfortheirpoliticalsurveys,the
Hewaswidelyregardedasa______manbecauseherevealeddailyhisdistrustof
WhenColumbusreachedtheNewWorld,cornwasthe______inAmerica.A、widelymos
Whilethepolltakersaremostwidelyknownfortheirpoliticalsurveys,the
Whilethepolltakersaremostwidelyknownfortheirpoliticalsurveys,the
RecentsurveysshowamajorityofEuropeanspolledhaveamostlyunfavorablevie
Radioandtelevisionmakeitpossibleforthenewstobewidely______.A、disloca
Contradictorytopopularbelief,recentsurveysshowthatbesideshousewives,ma
随机试题
Whoismostprobablyspeaking?[originaltext]Youhaveheardthelegendaboutthe
Bush’sMBATwenty-sixof42
A.forgeB.tracesC.privateD.fearE.puzzlesF.helpfulG.createsH
Theageofgildedyouth(纨绔子弟)isover.Today’sunder-thirtiesarethefirs
[originaltext]W:Son,Idon’tknowwhattogetforyourfather.Hehasaboutev
在以下胶凝材料中,属于气硬性胶凝材料的为哪一组?Ⅰ.石灰Ⅱ.石膏Ⅲ.水泥Ⅳ.水玻
图所示结构属于何种体系?( ) A.无多余约束的几何不变体系 B.有多余约
()钢是有代表性的低碳钢,它所表现出的力学性能也比较典型。A.Q200 B.
以下属于药物生物学稳定性研究范围的是A.药物制剂受微生物污染,使产品变质、腐败
(2020年真题)某汽车经销商推出以旧换新业务,客户参加以旧换新,购买新车享受售
最新回复
(
0
)