首页
登录
职称英语
Jessamine is a calligrapher (书法家) and she has, over the years, printed out the
Jessamine is a calligrapher (书法家) and she has, over the years, printed out the
游客
2025-07-15
10
管理
问题
Jessamine is a calligrapher (书法家) and she has, over the years, printed out the history of her town by printing up wedding and death announcements, invitations and menus. Now she has another ability—she finds herself forced to print out such calligraphy of events before they happen. She knows this is a precious and dangerous gift. She persuades a man in town to accept the love affair between his daughter and a young man whom he dislikes because Jessamine has already printed the wedding announcement. Her relationship with Callie, that young woman, is a wonderful intergenerational friendship. When Jessamine prints her own death notice, she deals with it as wisely as she has dealt with all the rest.
The story of Jessamine is only 51 pages long and, as such, there isn’t much difficulty for less able readers. Meanwhile, the idea that one can use a magic (魔法) power to do good secretly is such an
intriguing
idea that more able readers will also be drawn to the book.
Readers might be willing to read the book closely to see how DeFelice, the writer of the story, managed to describe such a complex (复杂的) person in so few pages and do it so skillfully. There are times when the passages come close to poetry and students might like to read particular selections aloud. For example, when Jessamine learns that Callie will not win the scholarship which could give her a fresh start in life, the way she gives Callie the strength to accept the disappointment and yet gain self-respect is worth examining. [br] What is paragraph 3 mainly about?
选项
A、Students’ reading habits.
B、The knowledge of poetry.
C、DeFelice’s skilful use of language.
D、The friendship between Jessamine and Callie.
答案
C
解析
第三段第一句话“…managed to describe such a complex person in so few pages and do it so skillfully.”是第三段的中心句,后面的内容都是在证明作者写作技巧的高深,故选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4163045.html
相关试题推荐
Jessamineisacalligrapher(书法家)andshehas,overtheyears,printedoutth
Jessamineisacalligrapher(书法家)andshehas,overtheyears,printedoutth
Jessamineisacalligrapher(书法家)andshehas,overtheyears,printedoutth
Jessamineisacalligrapher(书法家)andshehas,overtheyears,printedoutth
Jessamineisacalligrapher(书法家)andshehas,overtheyears,printedoutth
Jessamineisacalligrapher(书法家)andshehas,overtheyears,printedoutth
Jessamineisacalligrapher(书法家)andshehas,overtheyears,printedoutth
Jessamineisacalligrapher(书法家)andshehas,overtheyears,printedoutth
Jessamineisacalligrapher(书法家)andshehas,overtheyears,printedoutthe
Jessamineisacalligrapher(书法家)andshehas,overtheyears,printedoutthe
随机试题
Wisebuyingisapositivewayinwhichyoucanmakeyourmoneygofurther.T
[originaltext]LyndonB.Johnsonwasthe8thVice-presidentoftheUnitedSt
[originaltext]M:ThankyouforcallingOverseasTravelAgency.MayIhelpyou?
支票不受金额起点限制,提示付款期限自出票日起()日。A.7 B.15 C
沪深300现货指数为3000点,市场年利率为5%,年指数股息率为1%。若考虑交易
在拌制石灰稳定土时,宜用1~3级的新石灰,可不经消解直接使用是()。A、2级生
房屋出售人应当向房地产经纪机构提供( )等资料。A.收入证明 B.身份证明
关于货币工资的计算公式,下列各项正确的有( )。A.工资标准×实际工作时间
在完全竞争条件下,一些工作条件很好的劳动者的工资水平却高于很多工作条件差的劳动者
建设工程项目质量目标的决定依据是()。 A.建筑工程的性质 B.
最新回复
(
0
)