首页
登录
职称英语
How often do the FOMC members typically put their heads together? [originaltext]
How often do the FOMC members typically put their heads together? [originaltext]
游客
2025-06-19
24
管理
问题
How often do the FOMC members typically put their heads together?
The FOMC typically meets 8 times of year. At these meetings the FOMC members decide whether monetary policy should be changed Before each meeting, FOMC members receive the "Green Book", which contains the FRB staff forecasts of the U. S economy, the "Blue Book", which presents the Board staff monetary policy analysis and the "Beige Book", which includes a discussion of regional economic conditions prepared by each Reserve Bank. When the FOMC meets, they decide to lower, raise, or leave unchanged its target for the federal funds rate. The reason we say they set the "target" for the rate is that the rate is actually determined by market forces.
24. How often do the FOMC members typically put their heads together?
25.What is the purpose of the FOMC meeting?
26.Which of the followings presents the forecasts of the U.S. economy?
27.Who determined the actual level of federal funds rate?
选项
A、twice annually
B、4 times annually
C、6 times annually
D、8 times annually
答案
D
解析
录音原文提到The FOMC typically meets 8 times of year. "meet"即题中的"put their heads together",是开会的意思。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4125896.html
相关试题推荐
[originaltext]Ifyouwanttoinvestmoneyatshortterm,you’vegotseveral
[originaltext]Ifyouwanttoinvestmoneyatshortterm,you’vegotseveral
[originaltext]Somebanksofferothertypesofloansrepayablebymonthlyin
[originaltext]Somebanksofferothertypesofloansrepayablebymonthlyin
[originaltext]Somebanksofferothertypesofloansrepayablebymonthlyin
[originaltext]W:DidyouhearaboutMr.William’scaselastweek?M:Yes.It’s
[originaltext]W:DidyouhearaboutMr.William’scaselastweek?M:Yes.It’s
[originaltext]W:DidyouhearaboutMr.William’scaselastweek?M:Yes.It’s
[originaltext]W:Iknowtherearesomeelementswhichwillaffecttheinvestors
[originaltext]W:Iknowtherearesomeelementswhichwillaffecttheinvestors
随机试题
•Readthearticlebelowaboutabankwithareputationforexcellence.•Choose
______isthecapitalofScotlandsincethe15thcentury.A、ManchesterB、Edinburg
[originaltext]W:Well,Mr.Fox,wouldyoupleasedescribeyourfeelingstowards
下列化合物有芳香性的是( )。 A.ab B.cd C.bc D.
弗兰西斯·培根是“经验论的创始人”()
咬合创伤的表现不包括A.牙槽骨垂直吸收 B.牙齿松动 C.宽而深的牙周袋
下列对建设单位与城乡规划主管部门的行政法律关系表述中,不正确的是()。A.建设
国债发行中,财政部直接对特定投资者发行国债的方式属于( )。A.代销发行 B
下列关于行政主体的说法正确的有()。A.行政主体既可以是组织,也可以是个人
普通混凝土在高湿度环境中和永远处于水下的环境时,优先选用的水泥品种是()。A.矿
最新回复
(
0
)