首页
登录
职称英语
Rockforte Finance Ltd.We are currently accepting appl
Rockforte Finance Ltd.We are currently accepting appl
游客
2025-06-18
21
管理
问题
Rockforte Finance Ltd.
We are currently accepting applications for the position of chief financial analyst for the office of the managing director at our main office in Gisborne. Candidates must have at least five years of experience in budget planning and financial reporting and they should be familiar with standard office software packages. The position entails frequent travel to our regional office in Bolton.
Candidates with a degree in finance will hold a significant advantage.
We offer generous compensation and benefits. New employees receive three weeks of vacation and 10 paid holidays. Company cars are available to all individuals whose positions require them to travel on a regular basis. After one year of service, employees receive an increase in pay based on performance. Starting salaries are determined on the basis of education and work experience.
Application forms and position details are posted on the corporate Web site (www. rockfinance.com).
Application forms should be submitted electronically no later than April 14. Candidates who do not receive a response by the end of May are no longer under consideration. The managing director will interview short-listed candidates in Gisborne on June 10. Employment decisions will be made by June 17 and employment will begin on July 1. [br] When will some candidates be interviewed?
选项
A、April 14
B、May 31
C、June 10
D、June 17
答案
C
解析
问题关键词some candidates(某些应聘人)与原文的short-listed candidates同义。short-listed candidate指公司指定的面试对象。文中明确提到入围应聘者的面试日期是6月10日((C)June 10)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4123961.html
相关试题推荐
(a)急需钱的Lung打电话给QuickMoneyFinanceLtd.要求安排删美元的临时贷款。经理Bosco接受了Lung的房契并给他提供了贷款。
Indirectfinanceisalsoknownas______.A、financialintermediationB、intangible
Whichofthefollowingcanbedescribedasinvolvingdirectfinance?______.A、Ap
Debtsincurredbysomeonewhoisborrowingtofinancethepurchaseoflandorbu
A______loanisaloanagreementunderwhichfinanceisrequiredinconnectionwi
Tofinancethenationaldebt,thegovernmentissuesavarietyofdebtsecuri
Tofinancethenationaldebt,thegovernmentissuesavarietyofdebtsecuri
Tofinancethenationaldebt,thegovernmentissuesavarietyofdebtsecuri
Tofinancethenationaldebt,thegovernmentissuesavarietyofdebtsecuri
MeridianFinanceGroup12477t
随机试题
Franklin’slifeisfullofcharmingstorieswhichallyoungmenshouldknow-
Onturningthecorner,wesawtheroad______steeply.A、departingB、descendingC、
ImmigrantstotheUKarebeingtestedontheirEnglishskillsbeforebeinga
Whichstatementbestdepictsthemainideaofthefirstparagraph?[br]Whydoes
PassageTwo[br]Whatdoes"they"refertoin"iftheygounaddressed"(Para.5)
下列关于暂时过电压的说法错误的是A.暂时过电压是一种在一定位置上的相对地或相间的
有组织有管理,有专人指导,有经费支持,具有一定的导向性,活动效果好并且深受学生欢
高更奠定了尼德兰文艺复兴的
会计处理程序的第一个关键步骤是( )。A.填制记账凭证 B.登记账簿 C
根据企业所得税的相关规定,下列说法中正确的是()。A.企业以前年度发生的法定资
最新回复
(
0
)