首页
登录
职称英语
Dear Mr. Kaminski, Congratulations on joining the premier discount club on t
Dear Mr. Kaminski, Congratulations on joining the premier discount club on t
游客
2025-06-16
32
管理
问题
Dear Mr. Kaminski,
Congratulations on joining the premier discount club on the web, Savvy Shoppers Unlimited. As a member of this group, you will enjoy access to overstock and clearance sales, new product discounts, and other bargains that are never announced to the general public. Whenever big companies have a special (84) , they offer it to members of Savvy Shoppers Unlimited first.
For example, last month Alpine Gear Unlimited, makers of high-end camping, mountaineering, and other outdoors-related merchandise, instituted a secret sale on all of their 2010-model tents. Savvy Shoppers were the only consumers to have knowledge of this incredible offer, saving in some instances as much as 75% on a factory-sealed, top-of-the-line tent! Clearly, your Savvy Shoppers Unlimited membership (85) for itself before you know it.
You will find a document containing your member number (86) to this email. This is important, for you will need it to access the Weekly Bargains list on our website, as well as to make purchases on the site. Congratulations again, and welcome. [br]
选项
A、will begin paying
B、begin paying
C、has begun paying
D、began paying
答案
A
解析
时态,数值一致
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4121672.html
相关试题推荐
DearMr.Kaminski,Congratulationsonjoiningthepremierdiscountclubont
Thediscountonshippingandtaxes______onlytogoodsorderedbeforetheendo
Businessclasspassengerswillreceivea30percentdiscountforpurchasingtick
Onlinecustomerswillgeta20percentdiscountonfirstandbusinessclass_____
DearMr.Knight,ThankyouforjoiningQuestHealthInsurance.Accordingto
DearMr.Knight,ThankyouforjoiningQuestHealthInsurance.Accordingto
DearMr.Knight,ThankyouforjoiningQuestHealthInsurance.Accordingto
HiltonHotel______substantialdiscountstothebiginternationalcorporationsw
DoyourweeklyshoppingthesmartwaywithPricewiseDiscounts.PricewiseDiscou
DoyourweeklyshoppingthesmartwaywithPricewiseDiscounts.PricewiseDiscou
随机试题
Today’scollegegraduateshavehighexpectationswhenitcomestogettingajob.
[originaltext]M:Hi,Mandy.How’severythinggoing?W:Nottoogood,Isuppose.
F根据chronicillness定位于F段。倒数第2句指出,有20%的老人活到百岁也未得过最普通的慢性病。本题的onefifth对应20%,chronic
AccordingtoascientificstudypublishedinApril,2015,birdshaveshownt
以下说法正确的有( )A.不管是有限公司还是股份公司监事会成员中都应该有职工代
某企业按年利率4.5%向银行借款200万元,银行要求保留10%的补偿性余额,则
经过十年成功与失败的磨练,我们有了一个“以经济建设为中心”的正确的认识,并且找到
农民甲想为其所有的财产投保一揽子家庭财产保险,保险公司不予承保的标的是()
融资性担保公司不得从事的活动包括( )。A.吸收存款 B.发放贷款
对危险物质进行分类、分组,目的在于便于对不同的危险物质进行管理,在划分的过程中,
最新回复
(
0
)