首页
登录
职称英语
The stock market took a deep fall despite heavy trading today. Within a short ti
The stock market took a deep fall despite heavy trading today. Within a short ti
游客
2025-06-15
31
管理
问题
The stock market took a deep fall despite heavy trading today. Within a short time after the trading bell rang, major indexes dipped furiously, dropping a 2% due to unemployment strains. Adding to that, a few selected blue chip stocks performed poorly after SteelSoft made a decision to invest. SteelSoft quoted unpredicted low earnings as the main motivation for this decision. Across the Stock Market, these stocks took a dip of about 4%.
Most stocks suffered today by the end of the trading day. Blue chip stocks were not the only victims. Technology stocks were the worst hit as growing concerns about these "empty" technology companies without validated business plans are getting listed. These companies listed had their stocks at their highest peaks, with 500% growth, when the Internet craze started.
Investors are now looking for good business models in these technology companies. Meanwhile, things were not looking bright for the stock market in a poll conducted at the end of the trading day. Most traders had the opinion that stocks will dip further in the next few weeks. [br] What prediction is being made by the traders?
选项
A、They suspect that stocks are due for a further dip.
B、They feel that trading will remain heavy.
C、They predict that technology stocks will stabilize.
D、They think the unemployment rate must improve quickly.
答案
A
解析
交易者预测接下来的几周股票会继续下跌。答案是(A)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4119393.html
相关试题推荐
Thestockmarkettookadeepfalldespiteheavytradingtoday.Withinashortti
Thestockmarkettookadeepfalldespiteheavytradingtoday.Withinashortti
Theunemploymentrate______sharplydespitegovernmentpoliciesdesignedtoincre
MEMORANDUMTO:MarketingstaffFROM:JonathanBlair
MEMORANDUMTO:MarketingstaffFROM:JonathanBlair
Themarketingthink-tankbelievesthatthenexttenyearswillseeanenormous__
Despiterecentlossestotalingmillionsofdollars,BaysideConstruction______it
Marketingspecialistsarereallynotsure______changesintheclimatewillaffe
Evenprofessionalmarketersareneversure______somenewproductsarerunaways
GUESSCONSULTING121MarketSt.,Ne
随机试题
Today’scollegegraduateshavehighexpectationswhenitcomestogettingajob.
[originaltext]M:Hi,Mandy.How’severythinggoing?W:Nottoogood,Isuppose.
F根据chronicillness定位于F段。倒数第2句指出,有20%的老人活到百岁也未得过最普通的慢性病。本题的onefifth对应20%,chronic
AccordingtoascientificstudypublishedinApril,2015,birdshaveshownt
以下说法正确的有( )A.不管是有限公司还是股份公司监事会成员中都应该有职工代
某企业按年利率4.5%向银行借款200万元,银行要求保留10%的补偿性余额,则
经过十年成功与失败的磨练,我们有了一个“以经济建设为中心”的正确的认识,并且找到
农民甲想为其所有的财产投保一揽子家庭财产保险,保险公司不予承保的标的是()
融资性担保公司不得从事的活动包括( )。A.吸收存款 B.发放贷款
对危险物质进行分类、分组,目的在于便于对不同的危险物质进行管理,在划分的过程中,
最新回复
(
0
)