首页
登录
职称英语
Where might one hear this message? [originaltext]Thank you for calling the Brita
Where might one hear this message? [originaltext]Thank you for calling the Brita
游客
2025-06-11
30
管理
问题
Where might one hear this message?
Thank you for calling the Britain information service. If you’d like information about train times, please press 1. If you’ d like to book a ticket, please press 2. If you want information about special offers and discounts, please press 3. If you want information about planned engineering works and timetable changes, please press 4. If you wish to make a complaint, please press 5 or stay on the line and a customer service advisor will be with you shortly. Calls may be recorded for training purposes.
选项
A、An engineering company
B、A telephone company
C、A railway company
D、A cinema
答案
C
解析
有题感的人可以从开头部分的公司名称Britrail中得到线索。就算没有特定的部分说出了正确答案,从一直反复提到的与火车有关的内容可以很容易地找到答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4113283.html
相关试题推荐
[originaltext]Couldyoupossiblygivemearidetoworktomorrow?(A)Sure.Sho
Whereisthespeakergoing?[br][originaltext]Okay,AlanandIarereadytoge
Whatisthespeakermainlydiscussing?[br][originaltext]I’mafraidthere’sno
Whatisthespeakermainlydiscussing?[br][originaltext]I’mafraidthere’sno
Whatisthespeakermainlydiscussing?[originaltext]I’mafraidthere’snowayw
Byabouthowmuchwillmonthlypricesrise?[br][originaltext]CharlestonLight
Byabouthowmuchwillmonthlypricesrise?[originaltext]CharlestonLightandG
Whoisthespeakerprobablyaddressing?[br][originaltext]Asajobrecruiter,
Whatdoesthemanwanttodo?[br][originaltext]MAIwanttoburntheselectur
Whatdoesthemanwanttodo?[br][originaltext]MAIwanttoburntheselectur
随机试题
[originaltext]W:Goodafternoon!I’manewcomer.IwonderIfyoucouldgiveme
[originaltext]W:[5]AndnowhereisourguestHarrisonBlacktotellusaboutL
Atfirst______itlookedlikeasimpleaccident,butlaterthepolicebecamesu
Whichofthefollowingfunctions/definedforallnumbersxhasthepropertythat
Notethatsmoking(forbid)______duringtheplanetakesoff.isforbidden根据逻辑推断
某项目成本明细如下:设备费1.5万元,差旅费0.5万元,设备租赁费0.8万元
关于久期公式dP/dy=-D×P/(1+y),下列各项理解正确的是( )。A.
著名的罗马圆形大竞技场建于罗马帝国的( )。A.克劳迪王朝 B.安敦尼王朝
2×21年1月1日,甲建筑公司与乙公司签订一份办公楼建造工程合同,该合同约定,该
关于施工现场水污染的防治说法,不正确的是()A.禁止向水体排放油类、酸液、碱液或
最新回复
(
0
)