首页
登录
职称英语
What will happen in June? [originaltext]Worried about keeping your pool clean? L
What will happen in June? [originaltext]Worried about keeping your pool clean? L
游客
2025-06-04
27
管理
问题
What will happen in June?
Worried about keeping your pool clean? Look no further! Aquafix provides everything you need. Aquafix has the largest selection of equipment and supplies in the region to sanitize your swimming pool. This June, we’re selling water pumps, heaters, filters, and cleaners at discounted prices. Can’t come to our store? We are pleased to announce that we now offer all of our items online at www.aquafix.com. Spare yourself the trouble and have items delivered right to your doorstep! Take advantage of our priority delivery services available to customers living in the Phoenix area and have your orders delivered by the next day.
选项
A、Some merchandise will be back in stock.
B、Some items will be sold at reduced prices.
C、A store branch will be established.
D、A Web site will be launched.
答案
B
解析
本题是询问6月将发生的事情,注意听提到题目的核心词June的部分,广告中提到“This June,we’re selling…at discounted prices.”,即今年6月份将进行打折促销,故正确答案是(B)Some items will be sold at reduced prices.。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4103747.html
相关试题推荐
Whatdoesthemeetingmainlyconcern?[br][originaltext]It’sgreattoseeyou
WhatwillhappeninJune?[br][originaltext]Worriedaboutkeepingyourpoolcl
WhatwillhappeninJune?[originaltext]Worriedaboutkeepingyourpoolclean?L
Whereistheannouncementprobablybeingmade?[originaltext]Attentionalltrave
Whomostlikelyarethelisteners?[br][originaltext]Helloeveryone,andwelco
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Thankyouforcomingtoourf
Whatisthetalkmainlyabout?[originaltext]Thankyouforcomingtoourfirstl
Whatisthebroadcastmainlyabout?[originaltext]Helloeveryone,thisisAlanW
Whatisthepurposeofthemessage?[br][originaltext]HelloMs.Bailey.Thisi
Whatisthepurposeofthemessage?[originaltext]HelloMs.Bailey.ThisisAndr
随机试题
JohnCiardigothismaster’sdegreefromtheUniversityofMichiganin1939and
CompaniesAreWorkingwithConsumerstoReduceWasteA)Ascon
【S1】[br]【S7】which→where/inwhich用词不当。此处需要一个表示地点的关系副词来引导定语从句,所以which应改为where或者i
A.F=15N B.F=10N C.F=3N D.依据所给条件无法确定
患者女,32岁。突然反复发作四肢强直及阵挛,伴意识障碍,口唇青紫已约1小时,送来
患儿,7个月,腹泻、排黄绿色稀薄样便2天,每日4~5次,精神状态好,为预防脱水给
某大型地下商场,地下2层,建筑面积为88000m2,采用防火分隔措施将商场分隔为
甲在一网上商城看到一款液晶电视,产品说明页中明确标记为“7天无理由退货”,甲购买
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
严重感染时,患者基础能量消耗是( )。A.20~24kcal/(kg·d)
最新回复
(
0
)