首页
登录
职称英语
Where is the announcement probably being made? [originaltext]Attention all trave
Where is the announcement probably being made? [originaltext]Attention all trave
游客
2025-06-04
29
管理
问题
Where is the announcement probably being made?
Attention all travelers bound for Glasgow. There has been a major technical problem at the central station in London. We regret to inform passengers that all scheduled trips this morning will be delayed by 30 minutes. The train to Glasgow will be departing at 9:30 A.M. instead of 9:00 A.M. We remind all passengers to secure their belongings. While waiting, you may visit our new coffee shop near the ticket office. You can also stay in the passenger lounge, but please be sure to return to platform C at 9:20 A.M. We are sorry aboutthe delay and thank you for your patience.
选项
A、At a bus stop
B、At a railway station
C、At an airport terminal
D、At a tour agency
答案
B
解析
本题是询问公告发布的场所,不要漏听与场所有关的表达。公告中提到“Attention all travelers bound for Glasgow.”,即请去往格拉斯哥的乘客注意,接着又提到了“The train to Glasgow…”,即去往格拉斯哥的火车……,由此可知公告发布的场所是火车站,故正确答案是(B)At a railway station。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4103744.html
相关试题推荐
WhatwillhappeninJune?[br][originaltext]Worriedaboutkeepingyourpoolcl
Whereistheannouncementprobablybeingmade?[originaltext]Attentionalltrave
Whomostlikelyarethelisteners?[br][originaltext]Helloeveryone,andwelco
Whomostlikelyarethelisteners?[originaltext]Helloeveryone,andwelcometo
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Thankyouforcomingtoourf
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Thankyouforcomingtoourf
Whatisthetalkmainlyabout?[originaltext]Thankyouforcomingtoourfirstl
Whatisthebroadcastmainlyabout?[br][originaltext]Helloeveryone,thisis
Whatisthebroadcastmainlyabout?[br][originaltext]Helloeveryone,thisis
Whatisthepurposeofthemessage?[br][originaltext]HelloMs.Bailey.Thisi
随机试题
JohnCiardigothismaster’sdegreefromtheUniversityofMichiganin1939and
CompaniesAreWorkingwithConsumerstoReduceWasteA)Ascon
【S1】[br]【S7】which→where/inwhich用词不当。此处需要一个表示地点的关系副词来引导定语从句,所以which应改为where或者i
A.F=15N B.F=10N C.F=3N D.依据所给条件无法确定
患者女,32岁。突然反复发作四肢强直及阵挛,伴意识障碍,口唇青紫已约1小时,送来
患儿,7个月,腹泻、排黄绿色稀薄样便2天,每日4~5次,精神状态好,为预防脱水给
某大型地下商场,地下2层,建筑面积为88000m2,采用防火分隔措施将商场分隔为
甲在一网上商城看到一款液晶电视,产品说明页中明确标记为“7天无理由退货”,甲购买
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
严重感染时,患者基础能量消耗是( )。A.20~24kcal/(kg·d)
最新回复
(
0
)