首页
登录
职称英语
● Read the following passage.● Are sentences 16-22 “Right” or "Wrong"? If the
● Read the following passage.● Are sentences 16-22 “Right” or "Wrong"? If the
游客
2025-05-14
54
管理
问题
● Read the following passage.
● Are sentences 16-22 “Right” or "Wrong"? If there isn’t enough information to answer "Right" or "Wrong", choose "Doesn’t say".
● For each sentence 16-22, mark one letter (A, B or C) on your Answer Sheet.
Universal Product Code
What are the zebra stripes (See the figure) on the Instant Mashed Patato Flakes package? They are special black and white vertical lines. These black and white stripes can be read by an optical scanner, or computer. The "scanner", which reads the lines of code, is a small laser beam of light. When the light rays is broken by the black stripes, the computer "reads" the information about the product.
This code is called the Universal Product Code (UPC). It is designed to add speed and efficiency to stores by using computers. It can do this in several ways. First, it is not necessary for workers to put individual prices on items. By using UPC, the computer can print out the accurate price of the item. Errors in prices are eliminated, or done away with. Also, the time spent checking out is reduced UPC gives an itemized receipt to the customer with all the items, prices, and totals. The store clerk does not need to spend time checking the price on the item and punching it into the cash register. This UPC computerized system will probably save as much as 45 percent of the checkout clerk’s time.
What do the stripes mean? How does the computer interpret the stripes? The number printed below the vertical bars identifies the manufacturer and the manufacturer’s item. As many as 10 trillion individual machine-readable numbers can be used with this system. In the example, the 0 on the left side means that it is a grocery item. The numbers 36800 indicate the manufacturer, in this case it is the Food Club Company. The last five digits, 51512, mean it is a pack of mashed patato flakes. The light rays from the light beam read these lines, and the message is sent directly to the computer. The computer then finds the information about this product (price, inventory data) and sends it instantly back to the terminal at the checkout counter. At the same time, it keeps an inventory for the store manager. Many products have labels with these stripes.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
A
解析
文中第三段提到条形码下面的数字,前五位代表生产商,后五位代表产品的种类。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4076599.html
相关试题推荐
Afterasharpfallin2000,companyprofitsrecoveredslightlythefollowingyea
Afterasharpfallin2000,companyprofitsrecoveredslightlythefollowingyea
(29)______[br](40)______A、followingB、inC、atB表示未来的某段时间要用in。
●Lookatthefollowingmembersofacompany.●Forquestions6--10,whichdoes
"Gray-collarworkers"refertotechnicianswithallofthefollowingqualitiesE
"Gray-collarworkers"refertotechnicianswithallofthefollowingqualitiesE
"Gray-collarworkers"refertotechnicianswithallofthefollowingqualitiesE
"Gray-collarworkers"refertotechnicianswithallofthefollowingqualitiesE
●Readthefollowingpassage.●Foreachquestion23-28,choosethecorrectansw
●Readthefollowingpassage.●Aresentences16-22"Right"or"Wrong"?Ifthere
随机试题
HebegantostudyEnglishsixyearsago.HehasstudiedEnglish______.forsixy
Thewaypeopleholdtothebeliefthatafun-filled,painfreelifeequalsha
Shebustledaboutwithanassumptionofauthority.A、airB、suppositionC、appearan
Thetaskofbeingacceptedandenrolledinauniversitybeginsearlyforso
某集团公司拥有全资控股的A、B、C三家子公司,其中A公司主营整车生产,B
兼有股权筹资和债务筹资性质的混合筹资方式是()。A.吸收直接投资 B.发行公
年终时,某班组集体获得一笔奖金,班长决定平均分配这笔钱。如果每人5万元,则剩余m
劳动过程中,人体受工作负荷的影响产生负担,随时间不断积累,从而引发疲劳。按疲劳产
某工程双代号网络计划如下图所示,其中关键线路有()条。A:2 B:3 C:4
某企业原材料盘亏,现查明原因,属于定额内损耗,按照规定予以转销时,应编制的会计分
最新回复
(
0
)