首页
登录
职称英语
Read the article below about Peter Sands.Are sentences 16-22 ’ Right’ or ’Wrong
Read the article below about Peter Sands.Are sentences 16-22 ’ Right’ or ’Wrong
游客
2025-05-12
1
管理
问题
Read the article below about Peter Sands.
Are sentences 16-22 ’ Right’ or ’Wrong’? If there is not enough information to answer ’ Right’ or ’Wrong’ , choose ’ Doesn’t say’.
For each sentence(16-22), mark one letter(A, B or C)on your Answer Sheet.
Peter Sands, Chief Executive of Standard Chartered
Sporting a Swatch watch and with the donnish air of a professor, Peter Sands is an unlikely banker. A paid-up member of the frequent flyer’s club, the 48-year-old chief executive of Standard Chartered is one of the few bankers to have made it through the crisis with his reputation intact.
Unlike rivals who were pilloried for recklessly driving their banks into the hands of the taxpayers , Sands is at the helm of a London-based emerging markets bank, which has enjoyed seven consecutive years of record profits. With his white hair and Alistair Darling-style black eyebrows, he also helped stave off the collapse of the UK’s high street banks in October 2008 by devising a scheme that led to the injection of taxpayers’ funds into Royal Bank of Scotland, HBOS and Lloyds.
Some of the secret meetings during the frantic weeks in the autumn 2008 took place in the Cit-y offices of Standard Chartered. Sands was also a co-host at the world Economic Forum in Davos this year and speculation in the City is that he is on track for a bigger office—at the Bank of England or as a regulator.
But as he sits back on the sofa in his bright corner room, Sand’s mind is on Standard Chartered , as he admits another crisis could be on the way. [br] Sands has plotted for a higher rank in the Bank of England.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
B
解析
题目意为:Sands计划谋求在英格兰皇家银行谋求更高的职位。原文提到“Speculationin the City is that he is on track for a biggeroffice—at the Bank of England or as aregulator.”应该为英格兰银行或英格兰央行,而非英格兰皇家银行。所以该表述错误。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4073026.html
相关试题推荐
ReadthearticlebelowaboutReebok.Forthequestion13—18,markoneletterA,
ReadthearticlebelowaboutReebok.Forthequestion13—18,markoneletterA,
ReadthearticlebelowaboutReebok.Forthequestion13—18,markoneletterA,
Readthispassageandthesentences.ChoosethebestsentencefromthelistA—G
Readthispassageandthesentences.ChoosethebestsentencefromthelistA—G
Readthispassageandthesentences.ChoosethebestsentencefromthelistA—G
Readthearticleaboutthecashbasicofaccounting.Choosethebestwordtofil
Readthearticleaboutthecashbasicofaccounting.Choosethebestwordtofil
Readthearticleaboutthecashbasicofaccounting.Choosethebestwordtofil
Readthearticleaboutthecashbasicofaccounting.Choosethebestwordtofil
随机试题
Robotsareusefulinexploringspacebecausetheycanworkintheconditions
PREEN:A、confineB、opposeC、ruffleD、coverE、annoyC
[originaltext]M:Goodafternoon,Madam.WhatcanIdoforyou?W:I’vegotaba
Forthoseanxiousaboutcommittingtoamastersdegree,thereisthepost-b
8500张全张纸折合( )。A.17令 B.85令 C.17000方 D
甲亢的手术适应症?
因货币贬值、汇率变化、物价和工资上涨、政策法令变化引起的索赔属于()。A、其
噻嗪类利尿药无下列哪项作用A.降压 B.抑制碳酸酐酶 C.升高血糖 D.升
下列属于网络间接调研的方法的是()A.网上观察法 B.专题讨论法
根据《建筑市场诚信行为信息管理办法》规定,对发布有误的信息,应()。A.撤销该
最新回复
(
0
)