首页
登录
职称英语
Fried foods have long been frowned upon. Nevertheless, the skillet is about
Fried foods have long been frowned upon. Nevertheless, the skillet is about
游客
2025-04-14
36
管理
问题
Fried foods have long been frowned upon. Nevertheless, the skillet is about our handiest and most useful piece of kitchen equipment. Stalwart lumberjacks and others engaged in active labor requiring 4,000 calories per day or more will take approximately one-third of their rations prepared in this fashion. Meat, eggs, and French toast cooked in this way are served in millions of homes daily. Apparently the consumers are not beset with more signs of indigestion than afflict those who insist upon broiling, roasting, or boiling. Some years ago one of our most eminent physiologists investigated the digestibility of fried potatoes. He found that the pan variety was more easily broken down for assimilation than when deep fat was employed. The letter, however, dissolved within the alimentary tract more readily than the boiled type. Furthermore, he learned, by watching the progress of the contents of stomach by means of the fluoroscope. that fat actually accelerated the rate of digestion. Now all this is quite in contrast with "authority". Volumes have been written on nutrition, and everywhere the dictum has been accepted — no fried edibles of any sort for children. A few will go so far as to forbid this style of cooking wholly. Now and then an expert will be bold enough to admit that he uses them himself, the absence of discomfort being explained on the ground that he possesses a powerful gastric apparatus. We can of course sizzle perfectly good articles to death so that they will be leathery and tough. But thorough heating, in the presence of shortening, is not the awful crime that it has been labeled. Such dishes stimulate rather than retard contractions of the gall bladder. Thus it is that bile mixes with the nutriment shortly after it leaves the stomach.
We don’t need to allow our foodstuffs to become oil soaked, but other than that, there seems to be no basis for the widely heralded prohibition against this method. But notions become fixed. The first condemnation probably arose because an "oracle" suffered from dyspepsia which he ascribed to some fried item on the menu. The theory spread. Others agreed with him, and after a time the doctrine became incorporated in our textbooks. The belief is now tradition rather than proved fact. It should have been refuted long since, as experience has demonstrated its falsity. [br] The main idea of this passage is that______.
选项
A、contrary to popular opinion, fried goods are more easily assimilated than boiled goods
B、fried goods are more easily digested than boiled foods though authorities believe the opposite to be true
C、the public should eat more fried foods since they are as easily digested as boiled goods
D、despite the traditional condemnation of fried goods, they are easily digested as foods cooked in other ways
答案
D
解析
本题为态度分析题。文章全篇都在讲虽然油炸食品一直饱受非议,但作者说“theconsumers are not beset with more signs of indigestion than afflict those who insist upon broiling,roasting,or boiling.”意为油炸食品和其他食品一样容易消化。D选项符合作者的观点。因此,D选项正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4037546.html
相关试题推荐
A、FurthermoreB、ConverselyC、AccordinglyD、NeverthelessDFurthermore表示“递进关系”;Con
Amongthelowestofthejudicialranks,justicesofthepeaceneverthelessfrequ
Nevertheless,researchersofthePleistoceneepochhavedevelopedallsortsofm
Friedfoodshavelongbeenfrownedupon.Nevertheless,theskilletisabout
Friedfoodshavelongbeenfrownedupon.Nevertheless,theskilletisabout
Friedfoodshavelongbeenfrownedupon.Nevertheless,theskilletisabout
Friedfoodshavelongbeenfrownedupon.Nevertheless,theskilletisabout
Amongthelowestofthejudicialranks,justicesofthepeaceneverthelessfrequ
A、FurthermoreB、ConverselyC、AccordinglyD、NeverthelessDFurthermore表示“递进关系”;Con
Almosteveryonehasexperiencedthejoyofsports.Nevertheless,thoughtfulobser
随机试题
______hismoneylostthanhebegantocryandshoutloudly.A、Hardlyhehasfound
HowtoGettheMostfromYourCollegeProfessorI.Dailyroutineincollege—Get
Timespentinabookstorecanbeenjoyable,ifyou【S1】______areabo
B
过敏性紫癜发病前常见的前驱症状为()A.上呼吸道感染史 B.链球菌感染
简述现代企业人力资源管理各个历史发展阶段的特点。
社会主义国营经济建立的主要渠道是( ) A.对资本主义工商业的合理调整 B
关于血栓形成的叙述,哪项是错误的? A.静脉血栓比动脉血栓多4倍B.下肢血栓
某公司输入一批动物疫苗,该公司应在货物人境前20天报检。 ()
(2017年真题)下列税种实行多次课征制的是()。A.个人所得税 B.车辆购
最新回复
(
0
)