首页
登录
职称英语
Any country has good reason to want its citizens to be as healthy as possibl
Any country has good reason to want its citizens to be as healthy as possibl
游客
2025-04-07
44
管理
问题
Any country has good reason to want its citizens to be as healthy as possible, since one of its greatest resources is an active population. No country wants its people to suffer unnecessarily from ill health.
This was the kind of thinking which led to the introduction of a health service in many countries. In Britain this has developed into a "Welfare State" in which all citizens, rich and poor alike, can get most health treatment free. The money for this is partially raised by contributions from employers and employees.
As three decades have shown, such automatic arrangements are not always ideal and there are arguments for and against the Health Service. The number of patients treated every year and the cost of treatment are much greater than was estimated. This means that the people who work for the Health Service-doctors, nurses and other hospital staff — have much more routine work to do and as a result they have little time for preventive medicine. The Health Service does need more staff — a need that can only be met if more money is made available to it.
However, a powerful argument for the Health Service is that many people are able to receive expensive treatment which they could never afford themselves. Sometimes this free treatment is abused and people visit their doctors when they don’t really need to. Because they have so many patients, doctors cannot spend as long with each one as they would like, and some people prefer to pay for private treatment so that their doctors can give them more time. In fact, some wealthy people feel that they should pay, and so free more money for treatment to others. [br] We can infer from the passage that______.
选项
A、the Health Service is introduced to many other countries by Britain
B、the Health Service has been introduced and developed for 30 years in Britain
C、an active population is the greatest resource in Britain
D、all citizens in Britain have a good opinion of the Health Service
答案
B
解析
细节推断题。分析文章可知选项A和选项C并未提及,故排除。从文章第三段首句话“thereare argument for and against the Health Service”可知,公众对于Health Service的意见褒贬不一,与选项D中提及的只有好的观点信息相悖。选项B在第二段首句“after three decades”可知HealthService在英国已有30年历史,故答案为B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4030692.html
相关试题推荐
Insteadofaglobalvillage,whichisanicedreambutimpossibletomanage,we
Therewasonceaharmonytowninthiscountrywherealllifeseemedtoliveinw
Anycountryhasgoodreasontowantitscitizenstobeashealthyaspossibl
Anycountryhasgoodreasontowantitscitizenstobeashealthyaspossibl
Citizensofdevelopedanddevelopingnationsalikefacedangersfrom______medici
TheUnitedStatesisacountrymadeupofmanydifferentraces.Usuallythey
TheUnitedStatesisacountrymadeupofmanydifferentraces.Usuallythey
TheUnitedStatesisacountrymadeupofmanydifferentraces.Usuallythey
Whenaninventionismade,theinventorhasthreepossiblecoursesofaction
Whenaninventionismade,theinventorhasthreepossiblecoursesofaction
随机试题
______thegoodnews,theywereallveryexciteD.A、HearingB、HeardC、TohearD、H
Collegecosts【C1】______quiteabit,dependinguponthetypeofschool【C2】___
Theworkersinsistedon______(取消旧的规定,建立新的规章制度).theabolishmentoftheoldrules
Idon’tlikeplayingpiano,forIfelt______todowhatIwasunwillingtodo
[originaltext]Lastspring,SteveMcCarronhadhadenough.[12]For10years—
[originaltext]Time!Ithinkalotabouttime.Andnotjustbecauseit’sthe
根据《建设工程工程量清单计价规范》(GB50500-2013),下列费用
自然数中,能被2整除的数都是( ).A.合数 B.质数 C.偶数 D.奇
共用题干 TeachingIs“OneoftheLeastPopul
在中国特色社会主义新时代,我们党把()作为发展的目标和归宿。A.解放社会生产力
最新回复
(
0
)