首页
登录
职称英语
The intelligence tests used most often today are based on the work of a Fren
The intelligence tests used most often today are based on the work of a Fren
游客
2025-03-19
47
管理
问题
The intelligence tests used most often today are based on the work of a Frenchman, Alfred Binet. In 1905, Binet was asked by the French Ministry of Education to develop a way to identify those children in French schools who were too "mentally deficient" to benefit from ordinary schooling and who needed special education. The tests had to distinguish those who were merely behind in school from those who were actually mentally deficient.
The items that Binet and his colleague Theophile Simon included in the test were chosen on the basis of their ideas about intelligence. Binet and Simon believed intelligence includes such abilities as understanding the meaning of words, solving problems, and making common-sense judgements. Two other important assumptions also shaped Binet’s and Simon’s work; (1) that children with more intelligence will do better in school and (2) that older children have a greater ability than younger children.
Binet’s first test consisted of thirty tasks. They were simple things most children learn as a result of their everyday experiences. The tasks were arranged in groups, according to age. Binet decided which tasks were appropriate for a given age group by giving them first to a large number of children of different ages. If more than half of the children of a given age passed a test, it was considered appropriate for that age group. [br] How did Binet decide which tasks to include on his first test?
选项
A、He first gave some of the tasks to different groups of children.
B、He first gave the tasks to many children he thought appropriate.
C、He first gave all the tasks to many children regardless of their age.
D、He first worked out thirty tasks for mentally deficient children.
答案
C
解析
本题是一道具体细节题。问比奈是怎样决定在他设计的第一个智力测验中要包括哪些内容的。利用查阅式阅读法,我们可以在文章的第三段中找到相关信息。这段指出,比奈的第一项测试包含30个测试题目,它们都是些大多数孩子在日常经历中所学的很简单的事情。这些题目根据年龄分为若干组。比奈首先让不同年龄的好多孩子们答题,以便确定哪些题目适用于某一特定的年龄组。如果某一特定年龄组的多半儿童通过测试,那么就认为这一测试适合于该年龄组。因此,本题的正确答案应是C“他先不考虑孩子的年龄而让许多孩子来回答所有的问题”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4003378.html
相关试题推荐
TheintelligencetestsusedmostoftentodayarebasedontheworkofaFren
TheintelligencetestsusedmostoftentodayarebasedontheworkofaFren
TheintelligencetestsusedmostoftentodayarebasedontheworkofaFren
IQstandsfor"IntelligenceQuotient"whichismeasureofaperson’sintelli
IQstandsfor"IntelligenceQuotient"whichismeasureofaperson’sintelli
IQstandsfor"IntelligenceQuotient"whichismeasureofaperson’sintelli
IQstandsfor"IntelligenceQuotient"whichismeasureofaperson’sintelli
Whenwetalkaboutintelligence,wedonotmeantheabilitytogetagoodsc
Whenwetalkaboutintelligence,wedonotmeantheabilitytogetagoodsc
Therearetwofactorswhichdetermineanindividual’sintelligence.Thefirs
随机试题
JonathanRiverslivedaloneinaneathouseinComptonStreetandworkedinL
PromoteLearningandSkillsforYoungPeopleandAdultsA)Thisgoal
Questions14-17Thetexthas9paragraphs(A-I).Whichparagraphdoeseachofth
AccordingtonewresearchreleasedthisweekfromMiller-Williams,e-comme
Asa50thbirthdaypresenttoherself,BelvaDavisboughtherfirsthome,a
Innovation,theeffectiverecipeofprogress,hasalwayscostpeopletheirj
Thejobofraisingchildrenisatoughone.Childrendon’tcomewithaninst
关于药物效能叙述正确的是A.氯噻嗪每日最大排钠量150mmol/L,速尿可排20
中性盐雾试验是人工模拟盐雾环境来考核产品或金属材料耐腐蚀性能的环境试验方法,请根
在区位选择中,人们越来越重视( )。A.空间交通距离 B.空间直线距离 C
最新回复
(
0
)