首页
登录
职称英语
Shoreland County recently purchased an area of wilderness land in the county
Shoreland County recently purchased an area of wilderness land in the county
游客
2025-02-19
41
管理
问题
Shoreland County recently purchased an area of wilderness land in the county to prevent it from being developed. In doing so, the county has forfeited all future property taxes on this land. Property taxes are assessed on market value, and if developed, the land would have contributed significantly to the county’s overall annual tax revenue. Because of the purchase, therefore, overall annual tax revenue will be lower than it would have been if development had occurred.
Which of the following is an assumption on which the argument depends?
选项
A、The money the county would have had to expend for services to residences or industry developed on the wilderness land would have exceeded the tax revenue from the developed land.
B、The market value of undeveloped properties in Shoreland County will not increase significantly in the foreseeable future.
C、The property taxes received by Shoreland County from the previous owners of the wilderness area were insignificant relative to the county’s overall annual tax revenue.
D、Land near the area bought by the county will not increase significantly in market value as a result of being near wilderness that is protected from development.
E、Shoreland County will not in the foreseeable future prevent the development of any other land in the county.
答案
D
解析
选项取反。周围的土地价值会升高→周围土地的资产税会上升→滨岸县的总税收会上升,推翻原文,D正确。A项无关选项。文章讨论的是总体的税收,和滨岸县的服务费用无关。B项无关选项。根据原文,滨岸县放弃了这片土地上的所有资产税,所以无论市场价值怎么变,在这片土地上得到的资产税都是零。C项无关选项。本文讨论的是滨岸县收购这片土地之后的税收情况,和之前的拥有者没关系。E项不阻止开发→市场价值升高→税收上升,这个选项本身就在削弱原文,不选。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3963844.html
相关试题推荐
MarinearchaeologistsrecentlydiscoveredunderwaterinanancientMediterra
ShorelandCountyrecentlypurchasedanareaofwildernesslandinthecounty
TheRiveraArtMuseumrecentlybeganchargingadmission.Theresultingdecli
AhoardofcoinsrecentlyunearthedatanancientCarthagiansitebearanim
Describeafamilycelebrationyouattendedrecently.Youshouldsay:whereitto
Youshouldspendabout20minutesonthistask.ACanadianfriendrecentlysent
Youhavehadabankaccountforafewyears.Recentlyyoureceivedaletter
Differencesbetweencountriesarebecominglessevidentrecently.Peoplecan
随机试题
Themainideaofthesebusiness-schoolacademicsisappealing.Inawordwt
【T1】人人都需要朋友,若你在交朋友方面总是失败,就该反省自己,看是否你的个性有什么问题。(if)或许你有些在社交上应该避讳的缺点,比如势力、饶舌、说脏
TheCivilWarofEnglandbrokeoutin_____.A、1789B、1879C、1642D、1462C
Ascientistwhowantstopredictthewayinwhichconsumerswillspendtheir
Jobsatisfactionisabusinesstermthatreferstoaperson’scontentmentwi
ThescientistGalileoclaimedthattheearth______aroundthesun.A、movesB、mov
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimportan
建筑基地内绿地率的计算,下列哪项正确?()A.绿地率=(绿化覆盖面积/用地面
有位老师上课批评了一位学生,他生气的跑了出去,如果你是这位老师,你会怎么做?
关于养老保障信托,下列说法不正确的是()。A:这种信托是适用于退休规划的有效工具
最新回复
(
0
)