首页
登录
职称英语
Cotton grass, which grows only in arctic regions, has been the only summerti
Cotton grass, which grows only in arctic regions, has been the only summerti
游客
2025-02-19
44
管理
问题
Cotton grass, which grows only in arctic regions, has been the only summertime source of protein available to the caribou. The caribou that do not get adequate amounts of protein in the summer are unable to reproduce the following year. Rising average temperatures in arctic regions, however, are causing cotton grass to disappear. Therefore, if the warming trend continues, the caribou is likely to become extinct.
Which of the following is an assumption on which the argument depends?
选项
A、cotton grass is the only one of the caribou’s food source that is becoming scarce as temperatures rise in arctic regions.
B、caribou that do not eat enough protein to reproduce do not live as long as caribou that do
C、The warming trend in arctic regions will not enable other plants capable of providing protein to caribou to grow there.
D、The caribou is the only animal that depends on cotton grass as a major source of food.
E、If the warming trend continues and cotton grass disappears from arctic regions, then cotton grass will be extinct.
答案
C
解析
选项取反。温暖趋势会使其他植物为驯鹿提供蛋白质→驯鹿可以获取蛋白质→不会灭绝,削弱原文,C正确。注意,有些考生认为该选项重复原文第一句,但是本文第一句的时态是现在完成时,指的是从过去一直到目前,棉花草都是唯一的蛋白质来源。但是该选项的时态是将来时,因此不是重复原文。A项选项取反。棉花草不是唯一一种会变少的驯鹿食物来源→驯鹿的食物来源变得更稀缺→驯鹿更加无法繁殖→驯鹿灭绝,加强原文,不选。本文讨论的是驯鹿灭绝的前提假设,而该选项讲的是驯鹿会活多久,无关选项,不选。D项选项取反。驯鹿不是唯一一种将棉花草当作主要食物来源的动物,依然在说驯鹿会依赖于棉花草,再加上原文中提到的棉花草会减少,驯鹿依然有灭绝的可能,加强原文,不选。E项重复原文,不选。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3963836.html
相关试题推荐
Inmountainousregions,thetimberlineisthehighestaltitudeatwhichtree
Cottongrass,whichgrowsonlyinarcticregions,hasbeentheonlysummerti
GeographersandhistorianshavetraditionallyheldtheviewthatAntarctica
Inmostcoastalregions,theleveloftheseaisrisinginrelationtothel
ObservationsoftheArcticrevealthattheArcticOceaniscoveredbylessi
Willthepopularityoftourismharmtheminorityregions?Economicglobal
Thebarchartshowsthepetroleumproductionandconsumptionamong7regions
随机试题
Theydidtheirbesttoavoidgettingembroiledinthequarrel,preferringtomai
TheDifferenceBetweenSpokenandWrittenEnglishI.Thedefini
受体是一类大分子化合物,存在于__________、____________、和
不能使颅内压增高的因素有:A.琥珀酰胆碱 B.呼吸性酸中毒 C.纯氧吸入
开展柜台市场业务的证券公司可以为在其柜台市场发行、销售与转让的私募产品提供登记、
法兰与管内介质不接触的是( )。 A、平焊法兰 B、对焊法兰 C、整
一般资料:求助者,男性,23岁,实习医生。 案例介绍:求助者主诉失恋一月余。因
下列选项中,关于编写工作说明书注意事项的说法,错误的是( )。A.在编写工作描
某工程,签约合同价为25000万元,其中暂列金额为3800万元,合同工期24个月
下列费用中,属于建筑安装工程安全文明施工费的有( )。A.环境保护费 B.医疗
最新回复
(
0
)