首页
登录
职称英语
What is the main idea of the news item? [originaltext] World oil prices rose
What is the main idea of the news item? [originaltext] World oil prices rose
游客
2024-12-27
45
管理
问题
What is the main idea of the news item?
World oil prices rose in early trading Tuesday ending a three-day slide.(6)The price of crude oil for future delivery gained 2.5% during trading in New York to more than $ 72 a barrel. Oil industry analysts say the increase is due to renewed interest in oil and other commodities from investors who are worried about the declining value of the U.S. dollar. The U.S, dollar lost value compared to other currencies Tuesday after Russian President Demitry Medvedev suggested the world should lessen its dependence on the dollar, which many countries used to pay off their debts.
选项
A、World oil prices rose again after a short decline.
B、More investors shifted their interest in the U.S. dollars.
C、The Russian president suggested less dependence on the dollar.
D、The U.S. dollars gained value after world oil prices ros
答案
A
解析
主旨题。新闻开篇提到世界油价回升,说明投资客的兴趣重新回到石油上来:World oil prices rose in early trading Tuesday ending a three-day slide... Oil industry analysts say the increase is due to renewed interest in oil..,所以答案为A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3886353.html
相关试题推荐
ItcanbelearnedfromthenewsthattheFarnboroughAirshow[originaltext]
WhatmighthappenintheaccidentonMonday?[br][originaltext][9]TheU.
Ihaveaplanthatwillraisewages,lowerprices,increasethenation’ssto
Wahidwantedtofire______.[br][originaltext]EmbattledIndonesianPresid
Wahidwantedtofire______.[br][originaltext]EmbattledIndonesianPresid
Wahidwantedtofire______.[originaltext]EmbattledIndonesianPresidentAb
What’shappening?[originaltext]Thefirstprototypeofanaircraftintended
WhichofthefollowingstatementsisNOTtrue?[br][originaltext]TheAmeri
WhichofthefollowingstatementsisNOTtrue?[originaltext]TheAmericanSp
HowoldistheminivantheLadyislookingat?[br][originaltext]CarSalesman:
随机试题
RelationsbetweentheUnitedStatesandColombiasufferedformanyyearsbec
[originaltext]ANewMexicochurchplanstobumHarryPotterbooksbecauseth
[A]abruptly[B]account[C]accumulation[D]cited[E]confirm[
Thequestionsinthisgrouparebasedonthecontentofapassage.Afterreading
FromhumblebeginningsinagarageinMenloPark,Californiain1998,Google
男性,54岁。吸烟史30年,慢性支气管炎病史3年,咳嗽,咯痰,痰中带血1个月伴声
蛙泳的一个完整划水动作可分为A.外划一内划一前伸一下划 B.外划一下划一内划一
骨髓检验对下列哪项不能作出肯定诊断的疾病()A.白血病B.巨幼细胞性贫血C.缺
通信市场确定市场范围需要从( )入手。 A.相关产品和服务市场因素
下列关于终止招标的说法中,正确的是()。A.招标人只能通过发布公告的方式终止招标
最新回复
(
0
)