首页
登录
职称英语
What might happen in the accident on Monday? [br] [originaltext] [9]The U.
What might happen in the accident on Monday? [br] [originaltext] [9]The U.
游客
2024-12-27
47
管理
问题
What might happen in the accident on Monday? [br]
[9]The U. S. Navy on Wednesday admitted an Egyptian was killed this week when shots were fired from a military-contracted cargo ship at a boat near the Suez Canal. The United States originally said no one died in Monday’s encounter between the cargo vessel Global Patriot and three small boats near the Suez Canal. When the boats approached the Global Patriot, a native Arabic speaker using a bullhorn warned the vessels to turn away, the U. S. Embassy in Cairo, Egypt, said. "A warning flare was then fired," the embassy said in a statement. "One small boat continued to approach the ship and received two sets of warning shots. " The embassy said Wednesday it appears that [9]one of the warning shots killed an Egyptian on the approaching boat. The embassy did not mention anyone being wounded. Egyptian media reports said two people were wounded in addition to the death. A senior U. S. military official said an armed military security team was on board for the canal transit. [10]An Egyptian security official, speaking to the AP on condition of anonymity, said the merchants know not to approach military vessels, but the fact that the Global Patriot was a civilian vessel might have led to confusion.
选项
A、the Egyptians thought it was OK to approach military vessels.
B、the ship was a civilian vessel and caused misunderstanding.
C、the Egyptians did not understand the words of warning.
D、no warning flare was fired by the U. S. navy on the ship.
答案
B
解析
新闻最后提到,据一名埃及安全官员透露,埃及船只上的商人知道不能靠近军用船只,但“全球爱国者”号看上去是民用船只,这很可能导致了他们的误解:此外新闻开头部分也提到,美国的轮船是 “military-contracted cargo ship”,即租用的军用物资运输船,因此B为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3887215.html
相关试题推荐
The10RussiansleftU.S.because[originaltext](6)RussianPrimeMinisterVlad
Althoughitmighthavehappenedanywhere,myencounterwiththegreenbanana
Althoughitmighthavehappenedanywhere,myencounterwiththegreenbanana
Althoughitmighthavehappenedanywhere,myencounterwiththegreenbanana
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECTaboutMissChan?[originaltext]M:
Whichofthefollowingstatementsistrue?[br][originaltext]TheUnitedSt
Accordingtothenews,whatmaybesignificanceofthediscovery?[originaltext]
Whichofthefollowingstatementsistrue?[originaltext]Forthefirsttimeina
AccordingtoEllen,theincreasingdemandforhiringisdueto[originaltext]M:
WhichofthefollowingisTRUEofthepeoplesufferingfromtheaccident?[br]
随机试题
[img]2012q1/ct_etoefm_etoefspeakc_0955_20121[/img][originaltext]W:Sam,Ididn’
[originaltext]Oneimportantthingaboutartmovementsisthattheirpopular
[originaltext]AfamouswriterwhowasvisitingJapanwasinvitedtogivea
[originaltext]M:Thisishopeless.Thesefiguresstilldon’taddupright.Let’s
在竖向荷载作用下,梯形钢屋架上弦和下弦杆的内力为()。A.压力和拉力 B.
在吊装工程中,要求起重机行驶速度快、机动灵活、转移迅速方便时宜选用( )。A.
A.黄疸伴腹痛,高热 B.黄疸伴贫血 C.黄疸伴肝区持续性疼痛 D.轻度黄
证券金融公司或者证券公司转融通办法规定的,由证监会视具体情况,采取责令改正、出
近些年,随着社会经济的繁荣,交通事业也得到了迅速的发展,为城乡物资交流提供了
重性精神病患者()。单选A.通常主动求医 B.很少主动求医 C.一般无
最新回复
(
0
)