首页
登录
职称英语
What is Mr. Sarkozy ’s purpose of visiting Westminster Abby? [originaltext] M
What is Mr. Sarkozy ’s purpose of visiting Westminster Abby? [originaltext] M
游客
2024-12-24
48
管理
问题
What is Mr. Sarkozy ’s purpose of visiting Westminster Abby?
Mr. Sarkozy says he wants the UK and France to work "hand in glove" on issues like energy and immigration. During his visit, Mr Sarkozy will address both Houses of Parliament and meet Mr. Brown at Westminster. The Sarkozys will also attend a glittering state banquet at Windsor Castle. Mr. Sarkozy’s talks with Mr. Brown are expected to cover issues ranging from global finance to Afghanistan. The two leaders are also expected to unveil new co-operation on illegal immigration and nuclear energy. Mr. Sarkozy is being accompanied by his new wife, the supermodel-turned singer Carla Bruni—dressed in a sober grey coat and Jackie Kennedy-style hat and his mother-in-law. They were met at Heathrow by Prince Charles, and his wife, the Duchess of Cornwall. The Sarkozy’s 3-hour stay is the first full state visit by a French president for 12 years. (7) After a private lunch and a viewing of French items from the royal collection, Mr. Sarkozy will travel to Westminster Abbey to lay a wreath at the grave of the unknown warrior. (8) Later he will address both Houses of Parliament from the Royal Gallery, followed in the evening by a state banquet at Windsor Castle.
选项
A、To address both Houses of Parliament.
B、To enjoy a glittering state banquet.
C、To honor the unknown soldier.
D、To meet Prince Charles and his wife.
答案
C
解析
新闻提到,萨科奇将在用完私人午餐和参观完王室收藏中展示的法国物品后,前往威斯敏斯特教堂一位无名战士的墓地敬献花圈,因此C为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3882566.html
相关试题推荐
TheRussianairliner[br][originaltext]ARussianairlinerhasmadeanemer
TheRussianairliner[originaltext]ARussianairlinerhasmadeanemergency
WhichofthefollowingstatementsisNOTtrueabouttherocket?[originaltext]
Microsoft’ssearchengineBing[originaltext]Googleisoneofthesmartest,
BillyRayWhitehasappliedforparolefor[originaltext]BillyRayWhitevow
WhichoneofthefollowingisINCORRECT?[originaltext](9)TheItalianaidg
Thepoliticaldissidentisonahungerstriketo[originaltext]Cubandoctors
WhatdoseveralairlinesblametheEuropeanauthoritiesfor?[br][originaltext
WhatdoseveralairlinesblametheEuropeanauthoritiesfor?[originaltext]A
WhatmakesSusanbecomeanovernightstar?[originaltext]Lessthanafewwee
随机试题
Readtheadvertisementbelowforahotdrinksmachine.Aresentences16-
______beforewedepartnextThursday,weshouldhaveawonderfuldinnertogether
Notonlythechildrenbutalsotheirmother(be)_____playingthegameofhide-
HadIknowntheresult,I______youtotellme.A、wouldnotaskB、wouldnothave
Participationinhighschoolsportsisnotaconstitutionalright.【C1】______
释词翻译题:阅读古文,解释文中加点的词,并将画线的部分译成现代汉语。(本题12分
B
中国国际进口博览会是世界上首个以进口为主题的大型国家级展会,至2021年已成功
客户可以基于各类数据和风险模型,实现线上自动受理贷款申请、风险评估、授信审批、合
A.恶寒重,发热轻,鼻涕、痰液清稀色白,咽不痛 B.恶寒轻,发热重,鼻涕、痰液
最新回复
(
0
)