首页
登录
职称英语
What do several airlines blame the European authorities for? [br] [originaltext
What do several airlines blame the European authorities for? [br] [originaltext
游客
2024-12-24
49
管理
问题
What do several airlines blame the European authorities for? [br]
As forecasters say that a cloud of volcanic dust spreading from Iceland across Europe shows some signs of moving, officials have expressed hope that up to half of all flights across Europe could operate on Monday. The European Transport Commissioner and Spanish Minister for Europe were speaking after talks with the air traffic agency, Eurocontrol. Warren Bull reports. After adopting a cautious approach up till now, the airline industry has increasingly pushed the European authorities to end the flight restrictions which have caused travel chaos in Europe and beyond. (9) Several airlines, including KLM and Lufthansa, have expressed anger that the decision to ground flights appears to have been taken solely on the basis of the computer simulation. (10) They say they’ve carried out their own test flights and reported no problems. Conscious of a need to show strong leadership over the air travel crisis, European Union transport ministers are expected to hold an emergency video conference on Monday.
选项
A、Ban on flights has been lifted.
B、Test flights of some airlines have been carried out successfully.
C、Volcanic dust spreading from Iceland has settled.
D、All flights are expected to be in service on Monday.
答案
B
解析
细节题。有几家航空公司已经自行进行了试验飞行,没有发现问题。原文是“They say they’ve carried out their own test flights and reported no problems.”火山灰只是暂时不移动了,周一欧洲将有一半的航线恢复运营,因此A、C、D都不是正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3883099.html
相关试题推荐
Whydidtheprotestersmakesuchaprotest?[br][originaltext]Oppositionp
Whydidtheprotestersmakesuchaprotest?[originaltext]Oppositionprotest
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
Whatisthenewsmainlyabout?[br][originaltext][7]Votingistakingplac
Whatisthenewsmainlyabout?[originaltext][7]Votingistakingplaceina
WhichofthefollowingstatementsisINCORECT?[originaltext]Alargeextinct
Theman’sfirstjobwasin[br][originaltext]W:Goodevening.Herewithusis
WhichofthefollowingstatementsisTRUE?[originaltext]Russianauthorities
随机试题
Evenplantscanrunafever,especiallywhentheyareunderattackbyinsect
ConstantvariationsintheamountofsunlightavailableonEarthatanygive
Inacertaincountry,individualstendtochangetheirpoliticalaffiliation
"Theworldisn’tflat,"writesEdwardGlaeser,"it’spaved."Atanyrate,m
Itcan’t______inthepostoffice,canit?A、belostB、loseC、belosingD、havebeen
吴祖光的话剧代表作不包括()。A.《正气歌》 B.《闯江湖》 C.《花为媒》
日本的传统文化以()为代表A.茶道 B.剑道 C.武道 D.书道 E.花
患者,女,38岁。近2年,每于经期出现面目四肢浮肿,经期腹泻,腰膝酸软,形寒肢冷
患者的权利中不包括A、经济免责权 B、平等医疗权 C、疾病认知权 D、法律
链霉素过敏反应时,使用葡萄糖酸钙的目的是A:维持血压 B:解除支气管痉挛 C
最新回复
(
0
)