首页
登录
职称英语
What does the news say about the presidential election in Indonesia? [br] [orig
What does the news say about the presidential election in Indonesia? [br] [orig
游客
2024-11-02
40
管理
问题
What does the news say about the presidential election in Indonesia? [br]
Polls open in the next few hours in Indonesia for its first ever direct presidential election. More than 150,000,000 people have registered to cast their vote for one of the five candidates. Being incumbent, Megawati Sukarnopurtri is facing a strong challenge, particularly from two retired generals. Ms. Sukarnopurtri came to power three years ago, promising reform, but correspondents say many Indonesians feel her government has failed to deliver.
选项
A、Satisfied.
B、Disappointed.
C、Supportive.
D、Objective.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3828556.html
相关试题推荐
WhatdoesthenewssayaboutthepresidentialelectioninIndonesia?[br][orig
WhatdoesthenewssayaboutthepresidentialelectioninIndonesia?[originalte
Whatwouldbeannouncedconcerningtheelections?[br][originaltext]Saudi
Theelectioncampaigniscarriedout______,withalmosteveryoneinvolvedinon
Whatelectionarethespeakersdiscussing?[br][originaltext]M:Comeon,Jully
Whenwillthecountbefinished?[br][originaltext]ThePhilippineelection
Whenwillthecountbefinished?[br][originaltext]ThePhilippineelection
WhatmeasureswillIndonesiatakeinordertoputoutforestfires?[br][origi
HowlonghastheIndonesianforestbeenonfire?[br][originaltext]Econom
WhichofthefollowingwasNOTanelectionyear?[originaltext]Anelection
随机试题
ResalePriceMaintenanceisthenameusedwhenaretaileriscompelledtos
Eatlessfood______youwanttobecomefatter.A、ifB、unlessC、untilD、assoonas
在社交媒体快速发展的今天,一个很小的采访细节都可能被网络舆论放大而成为广受关注的公共事件。媒体自身的伦理和操守受到质疑(question)已经不是个别现象。
一元回归方程不一定经过的点是()。A.(0,a) B. C. D.(0
以产品或劳务的市场价格为基础制定内部转移价格的前提是产品或劳务存在完全竞争的外部
商流运行过程中受到多种因素的影响,主要涉及()等方面。A:生产水平 B:与商品
友热重恶寒轻,头痛咽痛,口微渴,苔薄色黄白相兼,脉浮数,为A.表热证 B.表寒
甲公司欠乙公司货款900万元不能偿还,乙公司几次催要,甲公司均以无财产可偿还为由
一般资料:女,34岁,公司员工。 主要问题:婆媳矛盾,婚姻冲突,对丈夫非常不满
三相正弦交流电路如图7-25所示,对称负载接成三角形,己知电源电压UL=220V
最新回复
(
0
)