首页
登录
职称英语
Babies are born with an eye for beauty. Infants only hours old will choose to
Babies are born with an eye for beauty. Infants only hours old will choose to
游客
2024-10-30
41
管理
问题
Babies are born with an eye for beauty. Infants only hours old will choose to stare at an attractive face rather than an unattractive one.
According to Alan Slater, a developmental psychologist at the University of Exeter, humans may have a biologically ingrained preference for beauty. He will tell the British Association Science Festival, which opens in Exeter, that he presented a photographic choice to almost 100 newborns, on average only 2.5 days old.
The two sets of faces were composites created by computers from a number of volunteers’ faces. They followed the now widely observed psychological consensus that faces with features that are close to the human average in size and shape are generally perceived to be attractive.
It has been noted in the past that, shown two faces, babies a few months old will spend more time looking at the attractive face; and it has also been suggested that humans build up their concept of attractiveness based on an "average" of all the faces they see.
"But we get exactly the same effect with newborn infants," said Dr. Slater, "which is to say that newborn infants will look at the more attractive of two faces."
His subject were held upright, looking at photographs or other imagery, while being watched by psychologists.
"Visual acuity, the ability to detect fine detail, is not perfect, but it is not too bad and the baby begins making sense of the visual world fight from the word go. And you get a number of visual preferences," Dr. Slater said.
"You can show pair after pair of faces where they are matched for everything apart from attractiveness, and the infants will look at the more attractive of the two faces--leading to the conclusion that babies are born with a fairly detailed representation of the human face that allows them to detect and recognize faces."
Babies normally reared were always enormously attracted to their mothers, however, whether the mothers were counted as attractive or not. [br] Dr. Slater’s research will support the statement that man’s sense of beauty ______.
选项
A、is already there in the brain before birth
B、is cultivated after birth
C、is influenced by their parents
D、grows duller as years go by
答案
A
解析
综合分析全文特别是开篇第一句话和第二段第一句话可知A是正确的,B不正确,C、D没有提到。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3823362.html
相关试题推荐
Whenyouchooseafreezer,rememberit’sprobablygoingtobewithyoufora
Whenyouchooseafreezer,rememberit’sprobablygoingtobewithyoufora
Whenyouchooseafreezer,rememberit’sprobablygoingtobewithyoufora
Babiesarebornwithaneyeforbeauty.Infantsonlyhoursoldwillchooseto
Babiesarebornwithaneyeforbeauty.Infantsonlyhoursoldwillchooseto
Whenyouchooseafreezer,rememberit’sprobablygoingtobewithyoufora
Whenyouchooseafreezer,rememberit’sprobablygoingtobewithyoufora
PeoplechooseLondonforpost-Christmasshoppingbecause______.[br][originalt
Whenyouchooseafreezer,rememberit’sprobablygoingtobewithyoufora
Whenyouchooseafreezer,rememberit’sprobablygoingtobewithyoufora
随机试题
Severalofthechemicalelementswereknowninprehistoric【C1】______.Oneo
______,locatedatthesouthernendofLakeMichigan,isthesecondlargestcity
Adifficultorabusivebosscanpoisonthebestofjobs.Butyouarenotpow
Soangry________thatsheevendidn’tknowhowtotalkwithherfriend.A、shedid
[audioFiles]audio_eufm_j98_001(20082)[/audioFiles]A、Hegambleditaway.B、Helo
患者,男性,79岁。因患ADRS入ICU,病情缓解后,患者对护士说:“见不到孩子
全体发起人的货币出资金额不得低于公司注册资本的20%。()
根据下列资料。完成116-120题。 2013年4月末,广义货币(M2)余额1
下列关于洗钱罪的论述,说法错误的有:A、财产犯罪不在刑法明文列举的洗钱罪的上游犯
投资项目决策分析与评价的基本要求包括贯彻落实科学发展观、资料数据准确可靠和()
最新回复
(
0
)