首页
登录
职称英语
People choose London for post-Christmas shopping because______. [br] [originalt
People choose London for post-Christmas shopping because______. [br] [originalt
游客
2024-10-28
58
管理
问题
People choose London for post-Christmas shopping because______. [br]
For shopaholics, the post-Christmas period means only one thing—sales’ Across the country, prices are slashed On clothing, electronics, home furnishings and more, but London is the place for serious shopping, and you can certainly pick up some amazing bargains.
The sales start on Boxing Day—26th December, and continue for the month of January, but the keenest bargain hunters get there early to be first through the doors. In Oxford Street queues formed outside shops ahead of pre-dawn openings for the start of their sales. At Brent Cross, in north London, more than 1,000 people were queuing at 3:30 a.m. for the "Next" clothing store’s sale which began at 4 a.m. Some people even camped outside the shops to be the first in the line.
Some people are taking their friends shopping with them, and buying their Christmas presents in the sales—a practical but unromantic way of making sure you get the gift you really want. For a less exciting but less stressful shopping experience, online retailers are also getting in on the act with January sales of their own. The most organized of all are those who are already doing their present shopping for next Christmas, in the January sales!
选项
A、Some people buy Christmas presents in the sales.
B、Some people shop online during the sales.
C、Some people buy presents for next Christmas.
D、Online retailers offer better post-Christmas sales.
答案
D
解析
细节题。文中没有提到better sales.A)buying their Christmas presents in the sales;B)on-line retailers are also getting in on the act with January sales of their own.C)who are already doing their present shopping for next Christmas.文章介绍传统舞厅舞蹈由于电视比赛节目的热播重新兴起。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3821054.html
相关试题推荐
Whatisthenewsmainlyabout?[br][originaltext]AnIndonesianferrypacked
WhohadtoleavetheGazaStripandtheWestBank?[originaltext]Israel’sar
Accordingtothetalk,theownerofabikehasto______.[br][originaltext]
Accordingtothetalk,theownerofabikehasto______.[br][originaltext]
Accordingtothetalk,theownerofabikehasto______.[originaltext]Hell
WhichofthefollowingisNOTneededfortheLostPropertyForm?[originaltext]W
Whatisthepurposeofthenationalsurvey?[br][originaltext]Chinesegove
WhywerethefishingcrewstrandedonOct.10th?[br][originaltext]Eleven
WhywerethefishingcrewstrandedonOct.10th?[originaltext]Elevenfishin
PeoplechooseLondonforpost-Christmasshoppingbecause______.[br][originalt
随机试题
[A]schoolbag[B]cup[C]theater[D]sun[E]ruler[F]Bed[G]school[br]You
Ihavetwoboysbutnoneofthemlikessweets.Therefore,Ineverbuycandiesfo
(a)Asidefromperpetuatingitself,thesolepurposeoftheAmericanAcademy
Allofuscommunicatewithoneanotherverbally(口头的)aswellasnon-verball
[originaltext]Everydayconversationisessentialtoseveralaspectsoflife
关于消防水泵管路布置的说法,下列正确的有()。A.一组消防水泵的吸水管不应少于
下列哪种因素可使TT4测定值升高? A.睾丸酮B.糖皮质激素C.急性病毒性
一个民族的文化与精神的健康发展,最重要的标志就是敢于并善于_所有优秀的 文化,
如果某公司以所持有的其他公司的股票作为股利发放给本公司股东,则该股利支付方式属于
实现紧缩性财政政策目标的手段主要是()。A.减税、减少财政收入 B.增税
最新回复
(
0
)