首页
登录
职称英语
When there is a vacancy in a company, it is the job of the personnel manage
When there is a vacancy in a company, it is the job of the personnel manage
游客
2024-10-28
49
管理
问题
When there is a vacancy in a company, it is the job of the personnel manager and his department to manage the recruitment of a new employee. One way an organization can find staff for job vacancies is to recruit in company. Management can inform people of new appointments by means of the firm’s notice board or news bulletin. Another possibility is to ask for recommendations from departmental managers and supervisors. If it is necessary to recruit outside the company, the personnel department may use commercial and government employment offices or consultants. It may prefer to put its own advertisement in a newspaper or magazine.
It is usual for an advertisement to give a short description of the job, conditions of work and salary, and to invite introductory letters from applicants. After studying these, management decides who receives an application form.
In order to assess the applications, managers can work from a personnel specification such as Rodger’s Seven-Point Plan. They do not choose applicants who do not have a good profile. For this reason, it is important that the application form requests clear information about such things as the applicant’s age, education, qualifications and work experience. It must also ask for references from other employers or people who know the applicant well. This information helps management to make a final decision on the number of applicants they can short-list for interview.
The staff who hold an interview together are called an interview "panel". It is important that they know what information they need to get from the applicants. This comes from a careful reading of job descriptions, personnel specifications, and applications. To help the panel in their selection, some companies use an interview assessment form. This is used by the panel during the interview when each applicant is checked under the same point on the form.
Many employers say that the success of a good business begins in the personnel manager’s office. [br] According to the passage, an interview assessment form is used by the panel to______
选项
A、inform people of new appointments
B、ask for recommendations from managers
C、study the applicant’s age and education
D、judge an applicant’s performance during the interview
答案
D
解析
本题询问细节。由题干提示可在文章第四段找到相关语句:“To help the panel in their selection,some companies use an interview assessment form.This is used by the panel during the interview when each applicant is checked under the same point on the form"。由此可见,“an interview assessment f
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3821466.html
相关试题推荐
Atfirstthecompanyrefusedtopurchasetheequipment,butthisdecisionwas__
Whenthereisavacancyinacompany,itisthejobofthepersonnelmanage
Whenthereisavacancyinacompany,itisthejobofthepersonnelmanage
TheSearsCompanyrecentlymade______becauseoffinancialtroubles.A、cutsB、de
Ruththinksthatitiswrongtousecompanystationeryforprivatecorrespondenc
Ruththinksthatitiswrongtousecompanystationeryforprivatecorrespondenc
【B1】[br]【B14】A、chartB、headC、describeD、manageA词义辨析题。chart是“制定…详细计划”,head表示“
RecentlyaBeijinginformationcompanydidasurveyofstudentlifeamongmor
ItwillbehardforanyonetoreplaceMr.Ned,whoisthe______ofthecompany.
Theoldmanwasseriouslyillforatime,butwithcarefulnursinghemanagedto
随机试题
ThewritercametoLondonfrom______.[br]Thewriter______.A、hasneverbeen
Hertypeofwomancancopewithlifemuchmoreeasily.A、lookafterB、dealwithC
TheunemploymentrateinFebruarywas______.[br][originaltext]Thedeepdo
[originaltext]Wouldyouliketohaveacupofcoffee?[/originaltext][originalt
TheInfluenceofRomeEmpireonToday’sSocietyI.OverallIntroduction:Manyas
[originaltext]Ourenvironmentisbeingpollutedfasterthanthenatureand
波波非常喜欢吃橘子。一天波波趁妈妈不注意,偷偷地将一篮橘子全部吃光。结果由于吃得
根据我国法律的有关规定,下列情形中不能减轻或免除法律责任的是()。A.家住偏僻山
关于久期公式dP/dy=-D×P/(1+y),下列各项理解正确的是()。A.久
具强筋骨,软坚散结,清热凉血,解毒防腐作用的辅料是A.酒 B.醋 C.盐水
最新回复
(
0
)