首页
登录
职称英语
Each year, car theft and burglary together costs us about ______. [br] [origina
Each year, car theft and burglary together costs us about ______. [br] [origina
游客
2024-10-24
40
管理
问题
Each year, car theft and burglary together costs us about ______. [br]
Each year car theft costs us about £300 million, and burglary sets us back by another £150 million.
Yet the police reckon that one car in five is left unlocked, or with windows open, or with expensive goods temptingly on display. It is estimated that over 60% of homes still do not have any window locks, although that’s better than a few years ago when it was near 90%.
These facts illustrate a basic truth. The truth is that most criminals are on the lookout for a soft touch. They are not hardened "professionals" who set out with particular targets in mind, but young, inexperienced or unsophisticated. What they’re looking for is a house or car that will let them get in, get what they want and get away quickly. In short, an easy opportunity.
Many of these opportunities can just as easily be removed, by fitting and using locks, or by taking other very simple precautions. And if we can foil small-time criminals with modest individual effort and cost, how much more could be achieved by working together in Neighborhood Watches? Or in other local activities involving police, councils, businesses, voluntary groups and schools? More radically still, what might we see if more systematic effort was made to design anti-crime features into cars, houses and estates?
This is not a pipe dream; it’s already happening.
选项
A、Individuals taking small precautions like locking windows.
B、Neighborhood and local communities working together to prevent big theft.
C、Cars, houses and estates using anti-crime features.
D、Government enforcing tougher laws against burglary.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3815980.html
相关试题推荐
HowweretheliveUSmilitaryofficialskilled?[originaltext]USmilitaryoff
Whatarespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]M:Howdidyoulikeyes
Whatarespeakersmainlydiscussing?[originaltext]M:Howdidyoulikeyesterday
HowmanyelectoratesopposedtheEUconstitutioninFrench?[br][originaltext]
Howmanyhijackersareinvolvedinthenews?[originaltext]Russiancommandos
Whatwillhappentothedriverstestingpositiveforthefirsttime?[originalte
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]W:DoctorWhite,we
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]W:DoctorWhite,we
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[originaltext]W:DoctorWhite,werecen
Whatseemstosurprisethemanaboutthenewproduct?[br][originaltext]W:I’v
随机试题
PASSAGEFOURSomeaestheticquestions.作者在第4段首句指出RogerRosenblatt的作品仍有改进的余地,该句中的le
ThingstobeTaughtinEverySchoolⅠ.Introduction:Importanceofstude
[originaltext]W:Wehearduptherethatifyouareturneddownthefirsttimeyo
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.The
[originaltext]W:Hi,Paul.Allsetforyourspeechclubpresentationthiseveni
患者,老年男性,习惯性便秘5年。对其进行健康教育的内容错误的是A.每天早上起床后
关于听证程序,下列说法错误的有()。A、当事人要求听证的,应当在行政机关告知后7
证券公司为期货公司提供中间介绍业务,中国证监会自受理申请材料之日起()个工作日
下列具有滋肾养阴、益气生津功效的常用中成药是A.消渴丸 B.参芪降糖胶囊 C
恩典公司生产甲产品,2019年6月月初在产品数量30件,完工程度60%,6月份投
最新回复
(
0
)