首页
登录
职称英语
What will happen to the drivers testing positive for the first time? [originalte
What will happen to the drivers testing positive for the first time? [originalte
游客
2024-10-30
59
管理
问题
What will happen to the drivers testing positive for the first time?
Victoria’s Police Minister, Andre Haermeyer, said that a third of drivers killed on the state’s roads last year tested positive for drugs other than alcohol. He said the roadside cheeks were a world first. They’ll target people who’ve used cannabis and methamphetamines at nightclubs and dance parties. Truck drivers who take drugs to stay awake to meet deadlines will also face scrutiny. Drivers will be asked to place a small absorbent pad on their tongues for a few seconds.
The screening of saliva won’t detect prescription drugs or medication such as cold or flu tablets. Drivers testing positive will then be required to give a second sample, which will be sent to a laboratory. Those found to have used illegal substances will be fined and could lose their licences. An Australian survey recently revealed that one in four men under the age of twenty-five said they had driven a car after taking an illegal drug.
选项
A、They will be fined.
B、They will lose their licences.
C、They will be required to give a second sample.
D、They will be in prison.
答案
C
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。新闻中提到了:“Drivers testing positive will then be required to give a second sample,...”可见第一次检查结果呈阳性的司机被要求提供第二份样品,而第二份样品将在实验室中进行检测分析。因此选项C为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3824246.html
相关试题推荐
Whenwasthefirstactualradiobroadcastmade?[br][originaltext]Itwasan
Whatarespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]M:Howdidyoulikeyes
Whatarespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]M:Howdidyoulikeyes
HowmanyelectoratesopposedtheEUconstitutioninFrench?[br][originaltext]
HowmanyelectoratesopposedtheEUconstitutioninFrench?[originaltext]Fre
Howmanyhijackersareinvolvedinthenews?[br][originaltext]Russiancomm
Howmanyhijackersareinvolvedinthenews?[originaltext]Russiancommandos
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]W:DoctorWhite,we
Whatseemstosurprisethemanaboutthenewproduct?[br][originaltext]W:I’v
Whatseemstosurprisethemanaboutthenewproduct?[originaltext]W:I’vebeen
随机试题
TheUnitedStatestakesabiggershareoftheinternationalstudentmarkett
[originaltext]Sheisabeautiful,graceful,tennischampion,aworldclass
BlackdeaththatdroveNewtonfromhiscollegeandintoamomentousdiscove
[audioFiles]2016m4x/audio_ezfj_204_20164[/audioFiles]TheF
下列浸出方法中,属于动态浸出过程的是()A.渗漉法 B.煎煮法 C.浸渍法
下列哪项不是躯体性腹痛的特点A、疼痛定位准确 B、疼痛程度剧烈而持久 C、可
根据《建筑基坑支护技术规程》的规定,钢筋混凝土支撑构件的混凝土强度等级不应低于(
关于测量准确度的说法,正确的有()。 A.准确度是测量结果与被测量真值之间的
法律生效的时间主要有以下哪几种形式?() A.自法律颁布之日起生效 B.由该
(2017年真题)下列模板荷载中,属于特殊荷载的是( )。A、风荷载 B、模
最新回复
(
0
)