首页
登录
职称英语
Of the four groups of students, who scored the lowest in maths according to the
Of the four groups of students, who scored the lowest in maths according to the
游客
2024-10-17
49
管理
问题
Of the four groups of students, who scored the lowest in maths according to the survey?
The world’s smartest adolescence in mathematics and science are in Singapore, according to a global survey of educational achievement. In the 3rd International Mathematics and Science Study, 13-year-olds from Singapore achieved the best scores in standardized tests of maths and science that were administered to 287,896 students in 41 countries in 1994 and 1995. The survey suggests that science and maths education is especially strong in the Far East. While well behind those top scores, students from Australia earned higher marks in maths than their counterparts in England, who in turn did better than American students. The study collected information on the students’ teachers and homes. Not surprisingly, the highest-scoring students had well-educated parents or came from homes containing study-aids such as computers, dictionaries or even such elemental facilities as desks. The study shows that boys generally did better than girls in science, but there was little difference between them in maths. Boys scored better than girls in physics and chemistry. There were no sex differences in the life and environmental sciences. In addition to being tested, students in the project were asked how proficient they thought they were in maths and science. Students in some countries, such as Columbia and Kuwait, had an overly optimistic view of their skills. Meanwhile, some of the best students from Japan and Korea, for example, were needlessly pessimistic even though they did far better in maths than almost all of other students.
选项
A、Students from America.
B、Students from England.
C、Students from Australia.
D、Students from Japan.
答案
A
解析
有关“谁”的细节测试题。可从文中“students from Australia earned higher marks in maths than their counterparts in England,who in turn did better than American students”直接找到答案A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3805163.html
相关试题推荐
Ateacher,withhisstudents,______anEnglishfilm.A、istoseeB、isseeingC、ar
Howmanypeoplewerekilledaccordingtooppositionsourcesbefore?[br][origi
Howmanypeoplewerekilledaccordingtooppositionsourcesbefore?[br][origi
Accordingtothenews,Leeson[br][originaltext]Howdoyoublow1billion?
Accordingtothenews,Leeson[originaltext]Howdoyoublow1billion?With
Whydopeopleleavehometotravelaccordingtothepassage?[originaltext]P
Nowadays,mostcollegesanduniversitiesencouragestudentsto[br][originalte
Accordingtotheman,whydidthebearattackhimandhisfriends?[br][origin
WhatisAustraliasufferingfromatpresentaccordingtothepassage?[br][ori
WhatisAustraliasufferingfromatpresentaccordingtothepassage?[br][ori
随机试题
[originaltext]Englandisnotabigcountry:fromnorthtosouthandfromea
Completeeachsentencewiththecorrectending,A-G,below.Writethecorrectl
[originaltext]M:Hi,Grace.MindifIeatlunchwithyou?W:No.Mr.Evans,not
Afteryearsof______beedancing,thescientistfoundthatthedanceshavecert
请对“没有因果关系,就没有刑事责任”这一说法加以辨析。
x轴上有一根密度为常数μ、长度为l的细杆,有一质量为m的质点到杆右端(原点处)的
如图,将“笑脸”图标向右平移4个单位,再向下平移2个单位,点p的对应点的坐标是(
—台三相电动机运行于中性点接地的低压电力系统中,操作员碰及外壳导致意外触电事故。
甲死后遗产已经分割,其中乙按照遗嘱继承了5万元现金,丙按照受遗赠分得3万元现金,
当前在我国拥有大规模用户群的"微信"、"微博",均属于()应用。A.语音信息
最新回复
(
0
)