首页
登录
职称英语
How many people were killed according to opposition sources before? [br] [origi
How many people were killed according to opposition sources before? [br] [origi
游客
2024-10-17
101
管理
问题
How many people were killed according to opposition sources before? [br]
Police in the Iranian capital say five people have been killed and more than 300 arrested during the most violent anti-government protests for several months. Earlier, [21C]opposition sources said at least four demonstrators were killed when police shot directly at crowds in central Tehran.
In Tehran and a number of cities across Iran, the opposition staged massive protests. Security forces took up position early and used tear gas and batons to try to disperse the demonstrations. But in some places they lost control and a number of [23D] police motorcycles and police cars were set on fire. In one area, the protestors even torched a police station. Witnesses reported that then the police began firing directly into the crowd.
选项
A、Holding massive protest.
B、Using tear gas and batons.
C、Dispersing the protestors.
D、Surrendering possession of some places.
答案
B
解析
由新闻中提到的Security forces took up position early and used tear gas and batons…可知,[B]为安全部队采取的措施之一,为答案。[A]是抗议者的行动;[C]是安全部队采取措施的目的;原文提到“在一些地方,安全部队失去控制”,但并不是说他们主动放弃一些地方,故[D]错。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3805455.html
相关试题推荐
Accordingtothenews,icefromGreenlandgivesinformationabout[br][origina
AccordingtoMr.Bacon,peoplekeepsnakesbecause[br][originaltext]W:Mr.Ba
AccordingtoMr.Bacon,peoplekeepsnakesbecause[br][originaltext]W:Mr.Ba
WhatdidthemanthinkaboutthepeopleoftheIceAge?[br][originaltext]M:H
WhatdidthemanthinkaboutthepeopleoftheIceAge?[br][originaltext]M:H
Beingsomewhatshortsighted,shehadthehabitof______atpeople.A、glancingB、pe
IguessJonesdidn’thaveachancetowintheelection.Almostallofthepeople
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmany
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmany
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmany
随机试题
Ablindbabyisdoublyhandicapped.Notonlyisitunabletosee,butbecaus
Thecomputerbringsboththe【B1】______anddangers.Thatmeansdangertophys
Inrecentyears,inordertohelpchildrenfromcountrysidetofulfilltheir
Sixteenyearsago,EileenDoyle’shusband,anengineer,tookhisfourchildr
被誉为中国人工智能之父,在几何定理的机器证实取得重大突破,并获得首届国家最高科学
预防减少血液病病人皮肤黏膜出血的护理措施不正确的是()。A.不用剃须刀刮胡须
证券投资基金反映了投资者和基金管理人之间的关系是( )。A.债权 B.所有权
(2017年真题)金融市场的客体是指()。A.金融工具 B.金融中介机构
下列内容中属于投资估算分析的是()。A.分析主要技术经济指标 B.分析
37岁妇女,孕34周,出现食欲减退、恶心、呕吐、腹胀、低热等不适,同时出现尿
最新回复
(
0
)