首页
登录
职称英语
Why did Susan and Michael interview children aged between 9 and 11? [originaltex
Why did Susan and Michael interview children aged between 9 and 11? [originaltex
游客
2024-09-26
60
管理
问题
Why did Susan and Michael interview children aged between 9 and 11?
The piano and violin are girls’ instruments. Drums and trumpets are for boys. According to psychologists Susan Onco and Michael Balton, children have very clear ideas about which musical instruments they should play. They find that despite the best efforts of teachers, these ideas have changed very little over me past decade. They interviewed 153 children aged between 9 and 11 from schools in Northwest England.They asked them to identify 4 musical instruments and then to say which they would like to play tyhe most and which they would like me least to play. They also asked the children for their views on whether boys or girls should not play any of the 4 instruments. The piano and the violin were both ranked more favorably by girls man by boys, while boys prefer the drums and trumpets. There was broad agreement between boys and girls on which instruments each sex should play and the reasons vary.And while almost half of all boys said they avoid certain instruments because they were too difficult to play, only 15% of girls gave that as a reason. Earlier studies indicated that very young school children aged between 5 and 7 showed no bias in choosing musical instruments,but their tastes became more clear between the ages of 8 and 10. One survey of 78 teachers suggested that after that age, both boys and girls began to restrict themselves to the so-called male or female instruments.
选项
A、To find out whether they take music lessons in their spare time.
B、To find out whether they can name four different musical instruments.
C、To find out whether they enjoy playing musical instruments in school.
D、To find out whether they differ in their preference for musical instruments.
答案
D
解析
细节题。原文提到:他们要求孩子们说出四种乐器,并且说出最喜欢和最不喜欢弹奏其中的哪一种,可以判断出他们目的是看孩子们喜欢的乐器是否有差别,答案为D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3775268.html
相关试题推荐
Whenwasthebuildingbeingvisitedconstructed?[originaltext]Manyoftheb
Today’strumpetissimilartoitsancestorsEXCEPTthat[originaltext]Today’
Whatisthepassagemainlyabout?[originaltext]IntheearlydaysoftheUni
HowlongdidEthbellteachminoritystudents?[originaltext]Afterretiringf
AccordingtothisPassage,theumbrellawasprobablyfirstinvented[originaltex
Accordingtothepassage,whendidCanada’sbabyboombegin?[originaltext]B
InwhatrespectistheUnitedStatesveryfortunate?[originaltext]Thegeogr
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[originaltext]W
WhoboughtBuckinghamHouse?[originaltext]BuckinghamPalaceisthemonarch’
ThefollowingareendangeredspeciesEXCEPT[originaltext]Manykindsofanim
随机试题
计划生育(familyplanning)是中国的基本国策之一。它于1978年开始实施,30多年来,已取得了显著的效果。它不仅有效地控制了人口的过快增长
Whatdoesthepassagemainlydiscuss?[br][originaltext]Canalsarewaterc
Ineverycultivatedlanguagetherearetwogreatclassesofwordswhich,tak
MaryShelleywasborninLondonin1797,thedaughterofWilliamGodwinand
Accordingtothepassage,these119applicantsforHarvardBusinessSchoolwould
下列哪一种土受水浸湿后,土的结构迅速破坏,强度迅速降低? A.膨胀土B.冻土
界线测绘的高程坐标系统宜采用()A:1956年黄海高程系B:1985年国家高程
根据《测绘法》的规定,以欺骗手段取得测绘资质证书从事测绘活动的,由发证的测绘行政
变电运维班在采用“2+N”值班模式时,每日晚下班时,()向夜间值班人员交代全
男,45岁。体检发现右下肺直径约4cm的类圆形阴影,其内密度不均匀,自诉近3个月
最新回复
(
0
)