首页
登录
职称英语
Why is green living encouraged in local councils in Britain? [originaltext] W
Why is green living encouraged in local councils in Britain? [originaltext] W
游客
2024-09-26
53
管理
问题
Why is green living encouraged in local councils in Britain?
We all know that humans are damaging the environment, but what can we do about it? Some people are trying to do their bit to try to be more environmentally friendly. Local councils in Britain encourage certain aspects of green living, such as recycling paper, tin, plastic and glass.They want to reduce the amount of rubbish going into landfill sites, because they are running out of places to dump rubbish. In some areas rubbish for recycling is collected from your doorstep, but in other areas, you have to take it to a special recycling place, such as a bottle bank.
Another way of reducing the amount of rubbish you create is to use reusable products instead of disposable ones. For example, some people use strong shopping bags or boxes for their groceries instead of plas tic carrier bags, or use washable nappies instead of disposables.
More people are becoming interested in reducing their carbon footprint-the amount of carbon they use up. They try to reduce their carbon emissions by cycling, using public transport or an electric car, rather than driving gas-guzzling vehicles. Some people choose not to fly to go on holiday because aeroplanes are the biggest producers of carbon emissions.
选项
A、Because they want to reduce landfill sites.
B、Because mere isn’t enough space to dump rubbish.
C、Because they hope that people form a good habit.
D、Because tiiey want people to live in a green world.
答案
B
解析
细节题。短文提到英国的地方委员会鼓励其公民在某些方面践行绿色生活,他们想减少垃圾量,因为快没有地方倒垃圾了。所以B项正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3775233.html
相关试题推荐
WhatisencouragedinAmericancultureaccordingtothepassage?A、Distinguishing
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[originaltext]M:Hi,Mary.Doyouwantt
WhatisGeorgegoingtodothismorning?[originaltext]M:Hello,isthatShirley?
Whatwasthewoman’sproblem?[originaltext]M:Hi,how’syourwriting?W:Ihaven’
WhydoesthewomantakeTheoreticalDynamicsagain?[originaltext]W:Excuseme,P
Whattopicarethemanandwomandiscussing?[originaltext]M:Ireallyappreciate
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[originaltext]M:Howdoyouandyourhou
Whatarethespeakersdiscussing?[originaltext]M:Hi,Maria,what’sup?W:Well,I
Whatistherelationshipbetweenthetwospeakers?[originaltext]W:Whydoyouth
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[originaltext]W:Dan,youknowthelaby
随机试题
WhenIcameacrosshim______inasupermarket,hepretendednottoseeme.A、somed
SurveysofAmericanteenagersfindthatabouthalfofthemdonotgetenough
[originaltext]W:Hello,David.Youlookupset.Whatisbotheringyou?M:Well,
Theofficialresidenceofthe______isatnumber10DowningStreet,London.A、Br
关于自动洗片机的工作流程,错误的是A.显影 B.定影 C.水洗 D.浸泡
关于人绒毛膜促性腺激素的说法正确的是A.受孕后9~13天明显升高,第10周达高峰
以下()为买卖证券产品时机的一般原则A.明白选时不如选股 B.抓住买进
A.胎方位 B.胎产式 C.胎势 D.胎先露 E.横产式胎儿先露部的指示
房地产经纪人协理实行全国统一大纲,由各省、自治区、直辖市人民政府建设(房地产)主
确定盾构始发段长度的因素有()。A、衬砌与周围地层的摩擦阻力 B、盾构长
最新回复
(
0
)